Ensitreffit alttarilla -Aleksi jännittää, onko hänen ja puolison välillä kemiaa: "Pitäisi olla tietty viehättävyys"

Ensitreffit alttarilla -Aleksin ystävät rohkaisivat mukaan ohjelmaan – "Ei ole pakko löytää ketään" 2:02
Töllötuomarit kertovat videolla lisätietoja Aleksista.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa tällä kaudella nähtävän Aleksin, 26, pisin suhde on kestänyt neljä vuotta. Nettideittailun hän koki haastavaksi, ja lopulta hän poisti Tinderin sen pinnallisuuden vuoksi.

Musiikkikasvatusta opiskeleva rauhallinen Aleksi, 26, on yksi tämän kauden kuudesta Ensitreffit alttarilla -ohjelman päähenkilöstä. Idean osallistumisestaan hän sai kavereiltaan.

Kaveriporukka totesi, että olisin kuulemma hyvä ehdokas ohjelmaan, ja jäin sitä sitten miettimään, Aleksi kertoo MTV Uutisten haastattelussa. 

– Kiinnostus ohjelmaa kohtaan alkoi pikku hiljaa kasvaa, vaikka en ole kaikkia kausia edes seurannut. Ajattelin vain, että ainakin kyseessä on hyvän mielen ohjelma.

Jo tovin sinkkuelämää viettäneen Aleksin pisin, noin neljä vuotta kestänyt suhde alkoi lukion lopussa. 

Nuoruusiän suhteen päätyttyä Aleksilla on ollut lyhyempiä puolen vuoden seurustelusuhteita, jotka ovat päättyneet joko liian pitkään välimatkaan tai elämäntilanteiden erilaisuuteen. 

Ei minulla ole ikinä ollut mitään pakkoa löytää ketään. Yleensä suhteeni kehittyvät pikku hiljaa tutustumisen kautta. Läheisyys on minulle tosi tärkeää – myös ystävieni kanssa, Aleksi kertoo.

Erilaiset nettideittipalvelut, kuten Tinder, eivät ole olleet Aleksin mieleen.

Tinder iski vastaan ja poistin sen kokonaan. Se on hyvin pintapuolinen, ja itse olen oppinut arvostamaan ihan eri asioita.

Hakuprosessi avasi silmät

Aleksi kehuu Ensitreffit alttarilla -ohjelman hakuprosessia ja kertoo ohjelmaan osallistumisen olleen jo nyt hyvin antoisa, vaikka häät ovat vasta tulossa.

Olen ihan eri tavalla lähtenyt miettimään asioita ja sitä, mitä oikeasti haluan ja mitä arvostan puolisossa. Tämä on ollut matka itseeni jo nyt, sillä olen pohtinut paljon omia arvojani.

Aleksi on oppinut itsestään prosessin aikana myös sen, että hänen pitää uskaltaa puhua enemmän tunteistaan.

Pitää vaan uskaltaa avata suu ja puhua heti kaikki asiat ja olla mahdollisimman avoin, eikä jäädä itse pohtimaan ja ratkomaan asioita omassa mielessä.

Ohjelman hakuprosessin aikana on pitänyt pohtia paljon myös unelmakumppania ja sitä, mitä omalta kumppaniltaan haluaa. 

Haluaisin löytää luonnollisen henkilön, jonka kanssa pystyy olemaan avoin ja rehellinen. Olisi kiva, jos meillä olisi joku yhteinen yhdistävä tekijä – vaikkapa harrastus. Ja tärkeää on, että molemmilla olisi myös omia juttuja, Aleksi pohtii.


Musiikinopettajaksi valmistuvan ja musiikkialan yritystä pyörittävän Aleksin harrastukset ovat musiikin lisäksi varsin liikuntapainotteisia.

"Hyvä yhteys syntyy, kun juttelu toimii"

Tulevaa kumppaniaan Aleksi on pohtinut paljon, ja toki sekin jännittää, onko hänen ja puolison välillä tavatessa kemiaa.

Annan kaikille mahdollisuuden tutustua, mutta toki toiseen tutustuessa pitäisi olla tietty viehättävyys, että toista kohtaan syntyy sellainen romanttinen fiilis. Kaipaan suhteeseen sitä vetovoimaa, Aleksi miettii.

Hyvän yhteyden saa silloin, kun juttelu toimii, hän lisää.

Hääpäivästä Aleksi toteaa, ettei luvassa ole sulhasen näkökulmasta katsottuna kovinkaan perinteinen hääpäivä, sillä moni asia on suunniteltu tuotannon toimesta valmiiksi. 

Hän on hoitanut itselleen ainoastaan mittatilauspuvun ja morsiamelleen sormuksen.

Itselläni ei ole mitään pakokauhua tai stressiä, vaan olen hyvin rennoin ja avoimin mielin.

Ensitreffit-osallistujien taustat tapetilla 15:17
Videolla Töllötuomarit paljastavat, millaiset ovat Ensitreffit alttarilla -osallistujien taustat! 

Töllötuomareiden esitysaika muuttuu! Uusi jakso nähdään 10.10. alkaen tiistaisin Ensitreffit alttarilla -ohjelman jälkeen klo 21.55 MTV Katsomossa sekä Huomenta Suomessa keskiviikkoisin!

Ensitreffit alttarilla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin 10.10. klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat