Tarjoilija raapusti asiattoman kehotuksen chicagolaispoliisin kuittiin – sai potkut: "Pyydämme vilpittömästi ja nöyrästi anteeksi"

Jenkkiravintola otti käyttöön"etäpöydät" 0:35
Yllä olevalla kerrotaan jenkkiravintolan omintakeisesta korona-ajan keksinnöstä.

Ravintola pyysi Facebookissa anteeksi työntekijän toimintaa ja kertoi, että kyseinen henkilö oli saanut potkut.

Chicagolaisen Happy Camper Wringleyville -pizzerian työntekijän kerrotaan saaneen potkut sen jälkeen, kun hän oli sunnuntaina 30. elokuuta kirjoittanut poliisin kuittiin sanat: ”Ota loparit”. Aiheesta uutisoivat CWB Chicago ja Fox News.

Kuva kuitista lähti tämän jälkeen leviämään sosiaalisessa mediassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lehtitietojen mukaan poliisi oli tullut hakemaan syötävää virkapuku yllään. Hänen kerrotaan antaneen tippiä tuosta kirjoituksesta huolimatta. Ateriaa hän ei kuitenkaan syönyt, vaan heitti sen pois, koska pelkäsi, että joku olisi sylkenyt hänen ruokaansa.

Pahoittelut ja potkut

Maanantaina 31. elokuuta ravintola julkaisi nettisivullaan ja Facebook-sivullaan tekstin, jossa kyseisen työntekijän kerrottiin saaneen potkut.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Yrityksemme tekee kovasti töitä sen eteen, että kaikki asiakkaat nauttisivat käynnistään meillä. Kun olimme tänä aamuna saaneet kuulla eilisiltaisesta tapauksesta, ryhdyimme välittömästi toimiin päättääksemme työntekijän työsuhteen. Pyydämme vilpittömästi ja nöyrästi anteeksi. Tämän työntekijän toimet eivät ole meidän yrityksemme toimintatapojen mukaiset. Emme suvaitse minkäänlaista epäkunnioittavaa käytöstä asiakkaitamme kohtaan.

Julkaisun kommenttikentässä kerrotaan, että myös kyseiseltä poliisilta on pyydetty tapahtunutta henkilökohtaisesti anteeksi. Tälle tarjottiin täysi hyvitys ja lahjakortti. 

Lue myös:

    Uusimmat