Asiakas tilasi McDonald'sissa lisätäytettä – "passiivis-aggressiivinen" näky tyrmistytti: ”Miten ihmeessä pystyn syömään tämän?"

Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä? 0:54 Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä?
Videolla kerrotaan, miksi Mäkkärin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä.

Torontolaismies tilasi bagelinsa lisätäytteellä. Sitä siinä todellakin oli. Hilpeästä tapauksesta uutisoi muun muassa The Mirror -lehti.

25. helmikuuta torontolainen toimittaja Bryan Passifiume julkaisi Twitterissä kuvan McDonald'sissa saamastaan aamiaisbagelista, jonka hän oli mennyt hakenut mukaansa ennen töihin menoa. Bryan oli tavalliseen tapaansa tilannut bagelin lisätäytteellä ja sitä hän totisesti oli saanut.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

”Hah, mitä helvettiä”, Bryan ihmetteli Twitterissä kuvan kera.

Kuvassa näkyi bagel, jonka sisällä oli todella runsaasti täytettä. Niin paljon, että se pursui yli ja näytti hänen mielestään ällöttävältä.

Lisää kuvia pursuavasta täytteestä

Syömisen sijaan Bryan jatkoi viestiketjua lisäämällä sinne lisää kuvia saamastaan ruoka-annoksesta. Hänen kollegansa julkaisivat myös kuvia Bryanin aamiaisesta.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lisää kuvia tästä hirvityksestä. Tilasin tämän extra-annoksella kermajuustoa, sillä yleensä he levittävät sitä kuin voita, mutta tämä on selkeästi vain passiivis-aggressiivista. Miten ihmeessä pystyn syömään tämän?

Erään tviitin ohessa luki:

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Melkein yhtä valtava kuin NHL-mittojen mukainen jääkiekko.

Seuraavana päivänä täyte oli loppu

Seuraavana päivänä Bryan palasi tähän samaan Mäkkäriin. Tällä kertaa hänelle sanottiin, että heiltä oli loppunut kyseinen täyte.

– Ei ihmekään, hehän antoivat kaiken minulle eilen! mies tviittasi.

Ilmeisesti hän sai matkaansa bagelin. Se oli sellainen kuin pitikin.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.