"Miksi kutsuisit tätä autoa?" – pikaruokaketjulta armoton kuitti McDonald’sille

nugetit nugetti mcdonald's hampurilainen ranskalaiset
Wendy's sivalsi jälleen McDonald'sia Twitterissä. Shutterstock

Pikaruokaketjujen somesodalle ei näy loppua. Nyt McDonald'sille naljailee vuorostaan hampurilaisketju Wendy's. 

Pikaruokaketju Wendy's kuittailee jälleen Twitterissä härskisti McDonald'sille, uutisoi NBC

Wendy’s -pikaruokaketju tunnetaan sosiaalisen median härnääjänä, joka säännöllisin väliajoin iskee kilpailijoidensa arkoihin paikkoihin suorasukaisilla tviiteillä. Vasta pari viikkoa sitten neliönmuotoisista pihveistään tunnettu Wendy’s iski Burger Kingin kimppuun ja kuittaili kilpailijalleen näiden nugettien tasosta.

– Katsokaapas, kuka tuli katsomaan, miltä mausteisten nugettien tulisi maistua, Wendy’sin sometilillä veisteltiin.

"Onko se roska-auto?"

Nyt kuittailun kohteeksi joutui vuorostaan pikaruokajätti McDonald’s. Eräs Wendy’sin seuraaja latasi kuvan McDonald’sin logolla varustetusta kuljetusautosta ja kysyi Wendy’silta, miksi pikaruokaketju kutsuisi kyseistä autoa.

– Onko se roska-auto? Wendy’s vastasi.

Kilpailijaa pilkkaavat kommentit eivät suinkaan loppuneet tähän. Kun joku McDonald’sin ystävä erehtyi tviittaamaan, että McDonald’s on Wendy’sia parempi, Wendy’silla oli jälleen ässä hihassaan.

– Parempi pakastamaan pihvejä, varmasti, Wendy’s sivalsi.

Kyseessä ei todella ole ensimmäinen kerta kun hampurilaisketjut ovat napit vastakkain. Wendy's on aiemminkin kuittaillut McDonald'sille ravintolaketjun käyttämistä pakastepihveistä. 

Burger King ja McDonald's ovat sen sijaan naljailleet toisilleen erilaisten mainoskampanjoiden muodossa jo vuosien ajan. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.