Tomin ravintolassa tyhmistä kysymyksistä laskutetaan erikseen – ruokalista kannattaa lukea tarkkaan

mies ravintolassa
Tom's Dinerissa lisukeosio kannattaa lukea tarkkaan! Kuvituskuva. Shutterstock

Tom Messinan ravintolassa Yhdysvaltain Denverissa ei parane kysellä tyhmiä, ellei halua maksaa ylimääräistä aterioinnistaan.

Yhdysvaltojen Denverissä sijaitseva Tom's Diner on ruokapaikka, jossa huumori kukkii. Vuorokauden ympäri avoinna oleva ravintola on ollut paikallisten suosikki jo 20 vuoden ajan, mutta hiljattain Tom's Diner levisi myös muiden tietoisuuteen erään Reddit-käyttäjän julkaistua kuvan ruokapaikan kuitista, kertoo Today.

Kanapuikkojen ja perunamuusin lisäksi kuitista voi nimittäin bongata 38 sentin lisämaksun "yhdestä tyhmästä kysymyksestä".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuva herätti paljon kysymyksiä sen aitoudesta. Today selvitti, että kuitti on kuin onkin aito. Moni ravintolan asiakas on saanut maksaa lisämaksun vuosien aikana, koska "Tyhmä Kysymys" löytyy ruokalistalta lisukkeiden joukosta.

"Tarkoitus olla leikkimielistä"

Asiakkaita ei veloiteta tyhmyydestä kuitenkaan pahantahtoisesti. Toimitusjohtaja Hunter Landry, ravintolan perustaneen Tom Messinan sukulaispoika, kertoo, että kyse on vain vitsailusta hyvässä hengessä.

– Sen on tarkoitus olla leikkimielistä. On hyvä pitää asiat keveinä tämän päivän maailmassa, Hunter kertoo Today-sivustolle.

Somessa on jaettu muitakin kuvia kuittiin lisätyistä tyhmän kysymyksen lisistä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hunterin mukaan Tom lisäsi hauskan lisukkeen ruokalistaan jo noin 20 vuotta sitten. Henkilökuntaa on kuitenkin ohjeistettu niin, etteivät he koskaan veloita asiakkaita, jotka ovat tosissaan tyhmän kysymyksensä kanssa. Ennemminkin lisäveloitus ohjataan asiakkaille, joiden pöydässä on jo valmiiksi leikkisä tunnelma.

Ruokalista on saanut myös monet asiakkaat kysymään tarkoituksella tyhmiä kysymyksiä ansaitakseen lisäveloituksen. "Onko jäässä ollenkaan vettä?" on yksi Hunterin suosikkikysymyksistä.

Päivän vihanneksen ja salaatinkastikkeen välistä löytyy myös 38 sentin arvoinen "Tyhmä Kysymys". Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tyhmän kysymyksen aiheuttama lisämaksu on vaihdellut arvoltaan vuosien aikana, mutta siihen on reagoitu yleensä aina naurulla.

Sekä Hunter että Tom olivat yllättyneitä Reddit-julkaisun suosiosta, sillä kuva kuitista oli itse asiassa jo vanha.

– Kanapuikkojen hinta Tom's Dinerissa on nyt eri [kuin kuvassa], Hunter toteaa.

Terveellisiä valintoja

Eikä vitsailu tähän lopu. Pari vuotta sitten ruokapaikka lisäsi ruokalistaansa vielä entistä enemmän huumoria "terveiden valintojen" osioonsa. Keiton ja raejuuston lisäksi listalta löytyy ilmaisia vaihtoehtoja: "Jätä seuraava ateriasi väliin" ja "Kävele kotiin".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Today

***

Näin lapset viihtyvät hienossa ravintolassa:


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat