Mainos

Tarantino jatkaa vielä 15 vuotta

Kulttiohjaaja Quentin Tarantino lupaa jatkaa elokuvien tekemistä vielä viidentoista vuoden ajan. Tarantino ei halua muuttua vanhaksi ohjaaja-äijäksi, joka vielä viimeisillä hetkillään puristaa elokuvia kokoon ja viisitoista vuotta on tähden mukaan sopiva aika jatkaa ohjaajan pallilla.

Tarantino ei aio kuitenkaan jättää elokuvien maailmaa ohjaajan uransa jälkeen.

- Suunnitelmani on omistaa elokuvateatteri jossain pienessä kaupungissa –olisin paikallinen ”elokuvakylähullu”. Minulla olisi niin paljon rahaa, ettei olisi oikeastaan mitään väliä käykö teatterissani kukaan. Homma olisi minulle lähinnä harrastus. Ja pitäisin tietenkin puheen ennen jokaista näytäntöä. Se kuulostaisi aika mukavalta elämältä, Tarantino suunnittelee.

Quentin Tarantino on myös ampunut alas puheet siitä, että hän ryhtyisi ohjaamaan seuraavaa osaa pitkäksi venähtäneeseen Perjantai 13. päivä -kauhuelokuvien sarjaan.

Tarantino kertoo New Line Cinema -yhtiön ehdottaneen hänelle vuonna 1980 alkaneen elokuvasarjan jatkamista, mutta ohjaajasankari ei aio jatkaa Jason Vorhees -nimisen murhaajan tarinan kertomista.

-Pidän kyllä Jasonista, mutta minulla ei ole aikomusta ohjata hänestä elokuvaa, Tarantino sanoo.

Tarantinon lähiaikojen suunnitelmissa on muun muassa näytäntökauden päätösjakson ohjaaminen CSI-poliisisarjaan. Hänen tarkoituksenaan on myös ryhtyä toteuttamaan pitkään suunniteltua toiseen maailmansotaan sijoittuvaa Inglorious Bastards -elokuvaa.

Hongkongilaista elokuvaa ihailevan Tarantinon suunnitelmissa on ohjata myös kiinankielinen kung fu -elokuva. Sen kuvaukset on määrä aloittaa ensi vuoden alussa ja teattereihin vielä nimettömän elokuvan pitäisi tulla vuoden lopulla.

Tarantinon on määrä esitellä näyttelijäntaitojaan moottoripyöräelokuvassa Hell Ride, joka tulee teattereihin joskus ensi vuoden puolella.

(MTV3-STT)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja