Tappara-tähti Dominik Hrachovina jakaa outoja koronakommentteja – Petteri Sihvonen perkaa ongelman sävyjä: "Kaikki häviävät"

Tapparan vastuuttomuus kuohuttaa – Liigaviikossa puitiin myrskyä päävalmentaja Jukka Rautakorven ympärillä 23:33
Liigaviikko: MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen tarttui tiukasti kiinni Tapparan koronakohuihin

Jääkiekon SM-liigassa koronaviruspandemia on iso puheenaihe tartuntojen, karanteenien ja rajoitusten takia. Yksi hämmentävin tapahtumakulkue on ollut käynnissä Tampereella, jossa Tappara antoi harjoitteluluvan kahdelle virusta sairastaneelle henkilölle. Sen lisäksi seuran maalivahti Dominik Hrachovina on jakanut pandemiaa vähätteleviä kommentteja. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan seura painii vaikean ongelman kanssa.

Hrachovina, 26, hätkäytti jo marraskuussa, kun hän puhui koronasta tshekkiläiselle iSportille.

– Siitä puhutaan joka päivä, teatterista, jonka media on keksinyt, Hrachovina latasi.

Sunnuntaina Hrachovina julkaisi Instagram-tarinassaan kuvan, jossa tuntemattoman henkilön pipossa luki ”the media is the virus”. Tähän yhteyteen oli lisätty aihetunniste #justsayno, eli ”sano vain ei”.

Samaan aikaan Tapparan tähtipuolustaja Valtteri Kemiläinen, joka vieraili Ruotsin EHT-turnauksessa, on ollut jo pitkään sivussa turnauksessa ilmenneiden koronahuolien jäljiltä.

MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen pitää Hrachovinan ulostuloja hyvin ongelmallisina.

– Tämä heijastuu jo pukukoppitasolle. Tapparan on mietittävä jonkinlainen ratkaisu tähän koko hommaan, Sihvonen sanoo Liigaviikko-ohjelmassa, viitaten Hrachovinan kommentteihin.

– Jos poliittisia kannanottoja saa tehdä, niin pitäisi miettiä, että missä määrin, ilman että puututaan ihmisen perusoikeuksiin. Hankala tilanne, koska nyt kaikki osapuolet häviävät, Sihvonen näkee.

LISÄÄ:

Lisää aiheesta jutun yläreunan videolla. Liigaviikko-ohjelmassa käsiteltiin niin Tapparan koronatöppäilyjä, Mikkelin Jukureiden pirteää uutta ilmettä kuin myös perjantain TV-ottelua Lukko–Tappara.

Lue myös:

    Uusimmat