Tappara suurissa vaikeuksissa CHL:ssä, Jukka Rautakorpi antoi raivoisan palautteen jäälle – "V***n sveitsiläinen linjatuomari!"

Tappara on todella tukalassa asemassa CHL:ssä sveitsiläistä Zugia vastaan pelattavan toisen osaottelun toisen erän jälkeen. Myös Jukka Rautakorven hermot olivat erässä kireällä.

Toisessa erässä Zug karkasi jo kolmen maalin johtoon, eikä Tappara-leirin sisällä tunteet pysyneet täysin hillittyinä. Linjatuomarit laskivat virheellisesti Tapparalla olevan liikaa pelaajia jäällä, ja hetken näytti siltä, että Tappara joutuu alivoimalle.

Lopulta jäähy kuitenkin kumottiin, mutta Rautakorpi antoi kuitenkin palautteensa tuomaristolle.

– Hei äijä, mitä teet siellä? Linjatuomari, Sveitsi. V***n sveitsiläinen linjatuomari, Rautakorpi täräytti palautteensa jäälle.

Tappara on tukalassa asemassa sveitsiläistä Zugia vastaan, sillä Zug johtaa ottelua 3-0-lukemin. Yhteismaalit ovat Zugin eduksi 6-3.

Ottelua voi seurata C More Sport 1 -kanavalta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta.