Mainos

Tanskalaistroolari upposi Juutinraumassa

Ainakin neljä ihmistä sai surmansa tänään, kun norjalainen säiliölaiva törmäsi tanskalaiseen kalastusalukseen Juutinrauman salmessa Ruotsin ja Tanskan välissä.

Tanskan merivartiosto ei vahvistanut kuolonuhrien määrää. Merivartioston mukaan merestä oli nostettu 20 ihmistä. Ruotsin uutistoimisto TT kertoi aiemmin, että 30 ihmistä olisi joutunut veden varaan.

Turma sattui Juutinraumassa Venin saaren edustalla. Norjalainen säiliölaiva törmäsi tanskalaiseen huvikalastusalukseen, joka upposi. Paikalle saapui nopeasti pelastusaluksia sekä Ruotsista että Tanskasta.

Tanskan merivartiosto ei ollut varma siitä, kuinka monta ihmistä uponneessa kalastusveneessä oli. Merestä nostetut ihmiset vietiin saman tien sairaalaan Kööpenhaminaan.

Turma sattui klo 11 maissa paikallista aikaa. Turma-alue oli koko sunnuntain sankassa sumussa, mikä vaikeutti pelastustoimia. Norjan uutistoimiston mukaan säiliöaluksen nimi oli Clipper Skagen ja sen omistaa Solvang-varustamo Stavangerissa. Alus oli matkalla Antwerpenista Latviaan. Se ei ilmeisesti saanut vaurioita törmäyksessä.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.