Tamara Beckwith näyttää mallia: Haalari voi olla hurjan seksikäs

Tavallisesti tähdet näyttäytyvät punaisella matolla aina mekot tai pitkät iltapuvut yllään, mutta mukaan mahtuu aina silloin tällöin myös poikkeuksia. Viime aikojen piristävimmäksi näyksi nousi Tamara Beckwith mustassa, trendikkäässä.

Televisiotähti Tamara Beckwith, 43, tietää, että punaiselle matolle ei tarvitse valita mekkoa, jotta asukokonaisuus olisi seksikäs. Tähden viimeisin valinta punaiselle matolle on vertaansa vailla: tyylikäs kesäinen haalari on samaan aikaan sekä seksikäs että tyylikäs.

Beckwith näyttäytyi Lontoossa järjestetyillä gaalaillallisilla mustassa haalarissa, joka paljasti hänen ruskettuneen dekolteensa. Asukokonaisuudella tv-tähti todisti, kuinka hyvin istuva haalari voi saada kantajansa näyttämään hämmästyttävän upealta.

Tänä kesänä markkinoilla on paljon Beckwithin yltä tuttuja haalareita. Varmoihinkin valintoihin usein turvautuvan pukeutujan onkin syytä kokeilla yllään trendikästä asua, josta voi parhaimmillaan löytää uuden suosikkinsa – joka sopii oivallisesti sekä arkeen että juhlaan!

Lisää muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja