Tämän takia Tiger Woodsin petetty ex-vaimo tuhosi kotinsa

Tiger Woodsin ex-vaimo Elin Nordegren antoi tuhota luksukotinsa. Tontin raivaukselle löytyy kuitenkin järkevä syy, Huffington Post uutisoi.

Tiger Woodsin ex Elin Nordegren tuhosi 12,3 miljoonan dollarin arvoisen luksuskotinsa North Palm Beachilla.Upea 17,178 neliön tontti rakennuksineen laitettiin vastikään maan tasalle täydellisesti. Tapahtunut herätti kysymyksiä, olihan nainen hankkinut asunnon vasta viime vuonna. Rakennus oli vuodelta 1920 ja se sijaitsi vain kivenheiton päästä Nordegrenin exän Tiger Woodsin luota.

Nordegrenillä on tonttia varten uusia suunnitelmia. Hän aikoo rakennuttaa paikalle talon, joka jäljittelee vanhaa rakennusta ja sisältää yhdeksän makuuhuonetta, kaksi olohuonetta, vierashuoneen ja viinikellarin.

People-lehdelle antamassa haastattelussa Nordegrenin uuden asunnon rakennuttaja Dan Reedy kertoo, että purkutyö oli järkevää taloudellisesti. Vanha talo ei täyttänyt Etelä-Floridan rakennusvaatimuksia hurrikaanien osalta. Lisäksi talon riesana olivat termiitit ja muurahaiset.

Nordegren osti tontin helmikuussa 2011. Hän ja Woods ovat päättäneet asua toisiaan lähellä yhteisten lapsien vuoksi. Ex-pariskunnalla on 4-vuotias Sam ja 2-vuotias Charlie.

Nordegren tapailee nykyään liikemies Jamie Dingmania, vaikka miehen maine naistenmiehenä on kiirinyt toiselle puolelle maailmaa asti. Hänet on yhdistetty muun muassa Ruotsin prinsessa Madeleineen. Nordegren ja Woods erosivat elokuussa 2011, kun mies oli jäänyt kiinni pettämisestä. Nordegren nettosi erossa 110 miljoonaa dollaria.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat