Tiger Woodsin petetty ex-vaimo toivoo: Uusi mies ja vauva!

Tiger Woodsin petetty ex-vaimo Elin Nordegren kertoo, että suunnittelee jo uutta vauvaa uuden miehen kanssa.

Golftähti Tiger Woods ilmoitti tuoreessa haastattelussaan, että on valmis kääntämään uuden lehden elämässänsä. Huhujen mukaan Woods on kuitenkin järkyttynyt ex-vaimonsa Elin Nordegrenin viimeisimmästä lausunnosta.

– Elin haluaa perheenlisäystä, National Enquirerin lähde juoruaa.

Lähteen mukaan Woods loukkasi Nordegreniä niin pahasti, että nainen on ollut varovainen rakkausrintamalla. Tuoreimpien tietojen mukaan hän on nyt valmis uuteen suhteeseen ja toivoo saavansa vielä lisää lapsia.

– Hän on vakuuttunut, että hänellä on edessään loistava tulevaisuus ilman pettävää Tigeria. Hän sanoi ystävälleen, että aikoo löytää tosirakkauden ja haluaa ehdottomasti lisää lapsia, lähde vakuuttaa.

Nordegren ei halua kuitenkaan tapailla useita miehiä, vaan toivoo löytävänsä sen oikean. Lähteen mukaan Woods on järkyttynyt, että Nordegren suunnittelee tulevaisuuttansa ilman häntä.

– Tiger ei ole tyhmä. Hän tietää, että hänen ex-vaimonsa on upea ilmestys ja lisäksi vielä rikas. Hän on loistava saalis, lähde toteaa.

Woodsin on huhuttu pyytäneen Nordegreniä miettimään vielä yhteenpaluuta. Nordegren vastasi, että hän todellakin haluaa rakentaa isomman perheen – ilman petollista ex-miestänsä.

MTV3/Helmi

Lähde: LimeLife.com

Kuva: David Cannon, Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja