Nyt avautuu Tiger Woodsin salarakas

Tiger Woodsin rakastajatar Rachel Uchitel avautuu suhteestaan golftähteen. – En todellakaan kuvitellut joutuvani tällaisen skandaalin keskelle, hän myöntää Daily Mailille.

Tiger Woods -draama sai alkunsa noin vuosi sitten, kun golftähden vaimo Elin löysi miehensä kännykästä tekstiviestejä Rachel Uchitelilta. Tapauksen jälkeen on selvinnyt, että Woodsilla on ollut useita salarakkaita, muiden muassa pornotähtiä, strippareita, tarjoilijoita ja prostituoituja.

– Ihmiset ovat kutsuneet minua monilla eri nimillä, mutta he eivät tunne minua. En ole kuten muut tytöt, enkä todellakaan kuvitellut joutuvani tällaisen skandaalin keskelle, Uchitel toteaa Daily Mailille.

Uchitelin elämä koki kolauksen syyskuun 11. päivänä vuonna 2001. Uchitel työskenteli tuolloin televisiotuottajana ja oli kihloissa 32-vuotiaan sijoituspankkiiri Andrew O'Gradyn kanssa. O'Grady kuoli World Trade Centerin terrori-iskuissa.

Uchitel kertoo, että yritti tapahtuneen jälkeen täyttää tyhjyyden tunnetta useiden suhteiden kautta, joista suhde Tiger Woodsiin oli vain yksi monien joukossa. Uchitel toteaa, että hänen elämänsä olisi erilaista, jos terrori-iskuja ei olisi tapahtunut.

– Kerron tarinani, jotta ihmiset voivat tietää, kuka olen ja ymmärtää totuuden minusta. Jos he silti haluavat vihata minua, niin olkoon sitten niin. Mutta en halunnut koskaan satuttaa ketään.

Uchitel kertoo olevansa riippuvainen rakkaudesta.

– Ihmiset eivät ymmärrä rakkausriippuvuutta, mutta uskon, että monet naiset voivat samastua siihen. Viinan ja huumeiden sijaan rakkausaddiktit joutuvat jatkuvasti huonoihin suhteisiin. Kun menetin Andyn, olen etsinyt täydellistä miestä. Halusin löytää miehen, jonka kanssa voisin mennä naimisiin ja joka antaisi minulle lapset ja talon. Syöksyn suin päin suhteisiin, joissa minun ei pitäisi olla.

Uchitel vakuuttaa katuvansa suhdetta varattuun mieheen.

– Totta kai kadun! En ikinä tee niin enää, hän toteaa.

– Haluan vain, että ihmiset pitävät minusta. Naiset pitävät minua uhkana, mutta haluan vain olla rakastettu. Olen joutunut huonojen miesten takia vaikeuksiin. Kuka nainen ei voisi ymmärtää sitä?

MTV3/Helmi

Lähde: DailyMail.co.uk

Kuvat: Uchitelin kuva Getty Images, Woodsin ja Nordegrenin kuva WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja