Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä – ota kaikki hyöty irti kesälomalla!

8:14

Seksin ajoittaminen oikeaan aikaan saattaa antaa petileikeille sen vaatiman piristyksen, väittää asiantuntija.

Yllä olevalla videolla asiaa seksuaalienergiasta!

Seksielämän piristäminen ei välttämättä vaadikaan uusia alusvaatteita, roolileikkejä tai tuhmia puheita. Hormoniasiantuntija Alisa Vitti uskoo, että seksielämä saa kaipaamaansa kipinää paljon yksinkertaisemmalla tavalla, kertoo Metro-sivusto.

Peitto heilumaan iltapäivällä

Vittin mukaan seksielämä paranee jo sillä, että seksiä harrastaa oikeaan aikaan päivästä, tarkemmin sanottuna kolmelta iltapäivällä.

Vitti uskoo, että hormonit ovat avainasemassa siinä, miten ihmissuhteet koetaan. WomanCode-kirjassaan hän selittää, että kolmen aikaan iltapäivästä miehillä on eniten estrogeeniä kehossaan, mikä tekee heistä emotionaalisesti läsnä olevia seksin aikana.

Sittenkin aamuseksiä?

Moni uskoo aamujen olevan miesten kannalta otollisinta aikaa seksin suhteen, herääväthän he usein aamuerektio seuranaan. Aamuseksi ei olekaan huono vaihtovaihto, sillä miesten nukkuessa kehittyy paljon testosteronia, joka on tärkeää kiihottumisen ja suorituksen kannalta.

Vitti selittää, että myöhäinen iltapäivä on kuitenkin miehille myös hyvä hetki antautua petipuuhiin, sillä vaikka testosteronitasot ovatkin alhaalla, estrogeenitasot ovat ylhäällä. Työssäkäyville iltapäiväseksi voi tuntua mahdottomalta ajatukselta, mutta viikonloppuisin ja etenkin kesälomalla kannattanee kokeilla, onko asiantuntijan vinkistä hyötyä vällyjen välissä.

Seksiin vaikuttaa myös se, mikä aika kuusta mahtaa olla. Vitti suosittelee naisten harrastavan seksiä kymmenen päivää ovulaation jälkeen, jolloin estrogeeni- ja testosteronitasot ovat huipussaan yhdessä seksihalujen kanssa.

Lähde: Metro

***

1:37

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja