Talvella esikoisensa saanut Ashley Graham poseerasi jälleen bikinikuvissa – seuraajat ilahtuivat rehellisistä kuvista: "Olet todellinen roolimalli"

Plusmalli Ashley Graham ei peittele raskausarpiaan Instagramissa julkaisemassaan bikinikuvassa.

Maailman tunnetuimpiin plusmalleihin kuuluva Ashely Graham, 32, synnytti helmikuussa esikoisensa ja on sen jälkeen puhunut sosiaalisessa mediassa hyvin rehelliseen sävyyn niin äitiydestä kuin synnytyksestä ja siitä palautumisesta.

Keskiviikkona aiemminkin kehopositiivisuuden puolesta puhunut Graham julkaisi Instagramissa kuvia, joissa hän poseeraa viime vuoden bikinimallistoonsa kuuluvissa uima-asuissa. Graham ei peittele kuvassa vatsassaan näkyviä raskausarpia, vaan iloitsee vilpittömästi siitä, että tämä kesä on ollut erilainen aiempiin verrattuna.

– Muutama juttu, joita rakastan: söpöt uikkarit ja kuvaukset takapihalla perheeni kanssa. Meillä on ollut aivan ihanaa, kun olemme viettäneet suuren osan kesästä Nebraskassa ja nämä uikkarit saavat oloni hyväksi ensimmäisenä kesänä, jonka vietän äitinä, hän kirjoitti.

Upean kuvan oli ottanut hänen aviomiehensä Justin Ervin, jonka kuvaustaidot keräsivät vuolaasti kehuja. 

Monet Grahamin Instagram-seuraajat kuitenkin keskittyivät kiittelemään tätä siitä, ettei tämä peittele arpiaan esimerkiksi käsittelemällä niitä pois kuvista.

– Kiitos, kun olet AITO! Olet kaunis. Kaikki julkkikset, jotka vaikuttavat "palautuvan takaisin" ja näyttävät siltä, etteivät olisi koskaan synnyttäneetkään, ovat epätodellisia, eräs kehui.

– Olet todellinen roolimalli! toinenkin hehkutti.

– Upea! Olen tuntenut itseni epävarmaksi raskausarvistani vatsassani viime aikoina. Kiitos, kun näytät, että kaikki vartalot ovat kauniita, kolmaskin kiitteli.

Lähteet: Today, Buzzfeed

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja