Tallipäälliköltä paljastus Hamiltonin sopimusvaatimuksista

McLarenin tallipäällikkö Martin Whitmarsh kertoo Lewis Hamiltonin henkilökohtaisen brändin rakentamisen olevan keskeinen asia ensi kauden sopimusneuvotteluissa.

Hamiltonin managerina toimii Idolsin luojan Simon Fullerin yritys XIX Entertainment, joka manageroi myös David Beckhamia ja Victoria Beckhamia.

- Lewis ja hänen tiiminsä ovat hyvin kiinnostuneita Hamiltonin brändistä. Edellyttäen, ettei mikään häiritse hänen kilpakuljettajana olemistaan, niin me olemme 100-prosenttisen rentoja siitä, Whitmarsh kertoi F1-sarjan virallisilla nettisivuilla.

Whitmarsh katsoo, että myös McLaren hyötyy Hamiltonin imagon kehittymisestä, kunhan se tapahtuu voittojen kautta.

- Hän on ennen kaikkea kilpakuljettaja - ja paras tapa hänen brändinsä kehittämiseen on voittaa sunnuntaina ja sitten uudestaan kaksi viikkoa myöhemmin ja niin edespäin.

Hamilton vaatii osana uutta sopimustaan sitä, että saa pitää voittamansa pokaalit. McLaren-talli on perinteisesti pitänyt kaikki kuljettajiensa pokaalit tallin omaisuutena, mutta on nyt taipumassa Hamiltonin vaatimuksiin.

- Palkintopokaalit ovat henkilökohtainen asia - pystyn ymmärtämään sen. Ongelma pokaaleista ei ole sellainen, joka lopulta tulee meidän väliimme, Whitmarsh lupaa.

"Paras paikka hänelle on McLarenilla"

Lewis Hamilton on tällä viikolla huhuissa yhdistetty Mercedes-talliin, mutta Whitmarshin mukaan neuvottelut Hamiltonin McLaren-jatkosta ovat etenemässä oikeaan suuntaan.

- Ihmisillä on spekulaatioita - ja hauskaa - mutta en usko sen varsinaisesti muuttavan kurssia.

Whitmarsh uskoo siis Hamiltonin jatkavan McLarenilla.

- Hän tietää, että paras paikka hänelle on McLarenilla, tallipäällikkö sanoo.

Whitmarsh myöntää nyt, ettei McLaren kohdellut tähtikuljettajaansa oikein viime syksynä, kun Hamiltonin ja Nicole Scherzingerin suhteen vaikeudet heijastuivat F1-radoille.

- Kun Lewisilla oli henkilökohtainen ongelma, on mahdollista, että me laitoimme liikaa paineita hänelle. Ei luultavasti ollut asianmukaista laittaa paljon paineita sillä nimenomaisella hetkellä henkilökohtaisen tilanteen takia, tallipäällikkö tuumi.

Lähde:

Lue myös:

    Uusimmat