Mainos

Tällaista on puhelintytön elämä

Puhelintyttö pesee pyykkiä ja odottaa asiakasta saapuvaksi ikkunansa alle. Kannattaako tämä mies päästää sisään? 24-vuotias nainen kertoo elämästään prostituoituna.

Maria maksoi yliopisto-opintonsa työskentelemällä prostituoituna. Nyt 24-vuotias neito on päättänyt jatkaa työskentelyä puhelintyttönä. Maria ei ole yksin: brittilässä noin 80 000 naista työskentelee prostituoituna.

Maria tekee työtä kotoa ja ilmoittaa palveluistaan netin ja sanomalehden välityksellä. Nainen paljasti The Sun –lehdelle, millaista puhelintytön elämä on.

Shutterstock

Kaiken alku

Maria kertoo heräävänsä väsyneenä. Tehtävää on aamulla paljon: naisen mukaan suihku tarkoittaa paljon muutakin kuin peseytymistä, sillä puhelintytön täytyy ajella karvansa tarkasti ja huolella.

Maria ei alkanut puhelintytöksi yhtäkkiä, vaan näki rahanpuutteessa ollessaan mainoksen, jossa haettiin naisia emänniksi yökerhoon. Nainen pääsi töihin myymään shampanjaa.

– Kokeilin sitä, ja paikalla oli mies, joka kinusi minua menemään sänkyyn kanssaan. Lopulta hän tarjosi minulle 2000 puntaa (noin 2400 euroa). Se kattoi puolet sen vuoden yliopistomaksuistani, Maria muistelee.

Maria suostui. Keikka hoidettiin hotellissa, ja se oli ohi kymmenessä minuutissa. Nyt nainen on työskennellyt prostituoituna jo kaksi vuotta. Hän ei tienaa omien sanojensa mukaan enää läheskään yhtä hyvin.

Vaimo kokkaa, puhelintyttö ei

Maria puhdistaa asuntonsa tarkasti ennen asiakkaiden vastaanottamista, sillä haluaa antaa heille hyvän ensivaikutelman.

– En koskaan kokkaa asiakkaille. Jos he haluavat aterian, heidän pitää viedä minut ulos. Heillä on vaimo tai tyttöystävä raatamassa kotona valmistetun aterian eteen, nainen sanoo.

Marian puhelin on päällä vain silloin, kun hän on töissä. Aamulla puhelimesta löytyy viisi tekstiviestiä ja seitsemän puhelinvastaajaviestiä. Nainen kuuntelee viestit, jotka ovat viimeisen tunnin ajalta: niiden joukosta voi löytyä seuraava asiakas.

Jos asiakkaita ei ala kuulua, Maria hoitaa tavanomaisia kotitöitä. Hän joutuu pyykkäämään paljon lakanoita ja alusvaatteita.

Shutterstock

Riski kannattaa ottaa

Aiemmin Maria työskenteli bordellissa kymmenen muun tytön kanssa, mutta nyt laki on kieltänyt toiminnan.

– Prostituoidut voivat työskennellä vain yksinään. Se on typerää, koska siksi olemme vielä enemmän peloissamme ja haavoittuvia.

Maria ja hänen alalla olevat ystävänsä soittelevat toisilleen säännöllisesti varmistaakseen, että kaikki on hyvin. Hotellikeikoista ilmoitetaan muille etukäteen, ja kun palatessaan kotiin Maria ilmoittaa kaiken olevan hyvin.

Joitakin Marian ystävistä on kohdeltu väkivaltaisesti, kun he ovat kieltäytyneet esimerkiksi seksistä ilman kondomia.

– Haluaisin tuntea oloni sataprosenttisen turvalliseksi, mutta se ei ole mahdollista. Jokaisessa ammatissa on hyviä ja huonoja puolia, ja minusta tässä työssä riski kannattaa ottaa.

Marialla on myös kanta-asiakkaita, kuten eräs 60-vuotias mies. Hänen nuorin asiakkaansa oli 20, vanhin 87 vuotta.

– Se oli hauskaa. 87-vuotiaan vaimo oli kuollut useita vuosia aiemmin, ja mies halusi minun käyttäytyvän sängyssä kuten vaimonsa, nainen sanoo The Sunille.

Nuoria ja ujoja, rikkaita ja typeriä

Kun Marialle saapuu asiakas, hän käskee tätä seisomaan ikkunansa alla ja soittamaan. Jos mies vaikuttaa mukavalta, hän saa Marian tarkan osoitteen.

– Pelottavinta on, jos he sen jälkeen katoavat. Mietin, mitä he aikovat tehdä, kun tietävät numeroni ja osoitteeni.

– Nuoria ja ujoja, rikkaita ja typeriä, vanhoja ja rumia. Olen kohdannut kaikki. Miesten päivittäinen määrä vaihtelee. Joskus en tapaa ketään.

Shutterstock

Joka kuudes tai kahdeksas viikko nainen käy sukupuolitautitestissä. Kondomista huolimatta liika varovaisuus ei ole pahaksi.

Miesystävää Marialla ei ole, eikä hän enää huolisi muita kuin miljonäärin.

– Tämä työ on saanut minut ymmärtämään, etteivät miehet sitoudu ihmissuhteisiin. Miksi minun siis pitäisi? Suurimmalla osalla asiakkaista on vaimo tai tyttöystävä. Miehet eivät tarjoa minulle mitään, mitä tarvitsisin. En kenties ole kovin tunteellinen ihminen, hän toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Thesun.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.