Tällainen on tutkimuksen mukaan yhteys nenän koon ja peniksen pituuden välillä

Onko jokaisella miehellä oikeasti joskus erektio-ongelmia? 2:33
Katso myös: Onko jokaisella miehellä oikeasti joskus erektio-ongelmia?

Japanilaistutkimus selvitti, onko nenän koon ja peniksen pituuden välillä yhteyttä.

Unohda kengän koko – nyt on selvitetty, voiko nenän koosta päätellä jotain intiimialueista.

Japanilaiset tutkijat Kioton prefektuurin lääketieteellisestä yliopistosta löysivät nimittäin yhteyden miesten nenän koon ja peniksen pituuden välillä. Tutkijat kertovat, että tämä on ensimmäinen yhteyden osoittanut tutkimus, uutisoivat New York Post ja Daily Mail.

Yhteyttä selvittääkseen tutkijat ottivat tarkasteluun 126 hiljattain menehtynyttä keski-ikäistä miestä.

Näin nenän koko vaikutti

Basic and Clinical Andrology -julkaisussa esitelleessä tutkimuksessa tutkijat vertailivat nenän mittoja venytetyn peniksen mittaan.

Selvisi, että niillä miehillä, joilla oli suuri, noin 5,6-senttinen nenä mitattuna silmistä sieraimiin, todella oli suurempi peniskin – noin 13,42-senttinen. Jos nenä oli pienempi kuin 4,5 senttiä, venytetty penis oli korkeintaan 10,37-senttinen.

Jos nenä oli jotain näiden mittojen väliltä, penis oli keskimäärin 11,4-senttinen, joka on aiemman tutkimuksen mukaan keskiverto peniksen pituus Japanissa.

Se, että nenän koko on yhteydessä peniksen pituuteen venytettynä, viittaa tutkijoiden mukaan siihen, että peniksen pituutta ei määritä ikä, pituus tai kehonpaino, vaan peniksen pituus on määritetty jo ennen syntymää. Syytä nenän ja peniksen väliselle yhteydelle tutkijat eivät kuitenkaan vielä keksineet, ja lisätutkimuksia vaadittaneenkin aiheesta.

Nenän koon ja velton peniksen pituuden välillä ei löytynyt yhteyttä.

Aiemmin on tutkittu muun muassa yhteyttä miesten sormien ja peniksen pituuden välillä.

Juttu on uusinta toukokuulta 2021.

Lue myös:

    Uusimmat