Taikauskoinen Amin Asikainen jännittää vaimonsa synnytystä

Entinen ammattinyrkkeilijä valmistautuu parhaillaan vaimonsa kanssa perheenlisäykseen.

Amin Asikainen, 35, avioitui heinäkuun loppupuolella lahtelaisen Nilüfer Syvämeren, 26, kanssa. Pariskunnan lapsen laskettu aika on marraskuun lopulla ja Amin kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille raskauden sujuneen hyvin.

– Vauva kasvaa kovaa vauhtia. Alkuun Nilüferilla oli pahoinvointia ja onhan hän vähän väsynyt, mutta kaikki on sujunut hyvin.

Pariskunnalla ei ole vielä varmaa tietoa siitä, onko heidän ensimmäinen yhteinen lapsi tyttö vai poika. Molemmilla on entisistä liitoistaan tytöt, joten luonnollisesti poika olisi nyt haaveissa.

– Ei me nyt hirveästi olla sukupuolta mietitty, mutta ehkä sitä voisi sanoa, että poika olisi kiva. Pääasia kuitenkin, että on terve.

Amin kertoo parin hankkineen vauvalle jo muun muassa sängyn ja turvaistuimen, mutta erityisemmin Amin ei halua etukäteen lapselle tavaroita ostaa. Siihen miehellä on syynsä.

– Ihan vain perusjuttuja on osteltu, oon sen verran taikauskoinen, että en halua ennen h-hetkeä liika hössätä, Amin tuumaa.

Miten on Amin, joko synnytys jännittää?

– No täytyyhän sitä sanoa, että jännittää. Synnytyksessä on miehenä niin sivustaseuraaja, että siinä tulee avuton olo. Toivotaan vain, että kaikki sujuu hyvin.

Ennen marraskuun lopun laskettua aikaa Aminin pitää kiireisenä lokakuun puolivälissä Espoon Leppävaaraan aukeavan urheilukeskuksen valmistelut.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat