Mainos

Tähtien sota -elokuvien faneille pettymys: Yhdysvallat ei rakenna Kuolemantähteä

Yhdysvaltojen Valkoisen talon hallinto on murskannut Tähtien sota -elokuvien fanien toiveet, että maa rakentaisi elokuvien kuuluisan Kuolemantähden.

Joukko yhdysvaltalaisia oli tehnyt virallisen aloitteen maan hallitukselle Kuolemantähden rakentamisesta. Jopa 34 435 ihmistä allekirjoitti aloitteen Valkoisen talon internetsivuilla.

Kuolemantähti on yhdysvaltalaisen elokuvaohjaaja George Lucasin avaruuselokuvasarja Tähtien sodassa esiintynyt avaruusasema, jolla pystyi tuhoamaan kokonaisia planeettoja. Valkoisen talon tiede- ja avaruussiiven budjettitoimiston johtaja torppasi aloitteen, mutta myönsi, että ajatus oli hyvä.

– Hallitus jakaa halunne luoda työpaikkoja ja halun saada vahva puolustuskeino Yhdysvalloille, mutta Kuolemantähti ei ole tulossa, Valkoisen talon tiede- ja avaruussiiven budjettitoimiston johtaja Paul Shawcross totesi.

Shawcross totesi tiedotteen kautta myös, että Yhdysvaltojen hallinto ei tue planeettojen räjäyttämistä.

Aloitteen tekijöiden mukaan projekti loisi työpaikkoja ja vahvistaisi maan puolustuskykyä. Valkoisen talon arvion mukaan projekti tulisi maksamaan yli 850 000 000 000 000 000 dollaria.

– Meidän tavoitteenamme on pienentää menoja - ei lisätä niitä, Valkoinen talo kirjoittaa.

Valkoinen talo ottaa We the People -nimisellä verkkosivustollaan vastaan kansalaisten aloitteita. Valkoinen talo on luvannut vastata kaikkiin aloitteisiin, jotka keräävät vähintään 25 000 allekirjoitusta.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.