Tähti paljastaa vartalonsa salaisuuden

Roimasti kiinteytynyt Kelly Osbourne paljasti People-lehdelle vinkkinsä hoikempaan vartaloon. Tähti kertoo tanssiohjelmaan osallistumisen vaikuttaneen uuteen elämäntyyliin.

Osbournen perheen tosi-tv-ohjelmasta tuttu Kelly Osbourne esitteli solakoitunutta vartaloaan sunnuntaisessa Emmy-gaalassa. Aiemmin ylipainostakin kärsineen Osbournen uusi, hoikkaakin hoikempi vartalo keräsikin ansaittua huomiota palkintojuhlassa. 25-vuotias tähti paljastaa nyt kiinteytyneen kroppansa salaisuuden.

– Aina siitä lähtien, kun osallistuin Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun, olen yrittänyt harrastaa aerobista liikuntaa ainakin puoli tuntia päivässä - ei mitään liian järjetöntä, Osbourne kertoi People-lehdelle.

Tähti muistaa jakaa kiitoksia myös muille.

– Valmentajani Sarah Hagaman on mahtava! Hän tietää, miten motivoida minua ilman, että turhaudun.

Hiljattain kihlatustaan Luke Worrallista eronnut Osbourne käy salilla neljä kertaa viikossa eikä murehdi eroaan.

– Täällä istuminen, häntä haukkuminen ja pahan oloni purkaminen maailmalle ei johda mihinkään. Nyt on aika suhtautua positiivisin mielin uuteen elämääni ja jatkaa eteenpäin ja ylöspäin, Osbourne kirjoitti Closer-lehden kolumniinsa kesällä.

Osbourne nauttiikin täysin siemauksin sinkkuelämästään. Tähti on pystynyt keskittymään omaan hyvinvointiinsa, ja siitä todisteena on tähden uusi, uljas ulkonäkö.

MTV3/Helmi

Lähteet: people.com, inquisitr.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat