Mainos

Syöpää sairastava 26-vuotias Janita Lukkarinen kertoo terveydentilastaan: "En uskaltanut puhua aiheesta ennen kuin ollaan selkeämmillä vesillä"

14:31
Janita Lukkarinen kertoo, kuinka syöpä näkyy hänen arjessaan.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo Instagram-tilillään avoimesti syöpähoidoistaan.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jonka ohessa hän kertoo tämänhetkisestä terveydentilastaan. Lukkarinen sairastaa sairastaa parantumatonta syöpää.

Lukkarinen kertoo, että hänen vasen keuhkonsa rakennettiin vastikään uudelleen, ja hänen sydänpussiinsa jouduttiin tekemään oletettua suurempi operaatio.

– Mun vasen keuhko rakennettiin uudelleen ja sydänpussi operoitiin oletettua isommin. En uskaltanut puhua aiheesta ennen kuin ollaan selkeämmillä vesillä, eikä tule jälkikomplikaatioita. Nyt leikkauksesta on yli kuukausi, 20.8. mua leikeltiin ja keuhkon uudelleen rakentamisen myötä osa oireista ovat tietenkin kadonneet, kun syöpää saatiin pois mun kehosta isommalla kädellä, Lukkarinen kirjoittaa.

Tällä hetkellä Lukkarinen käy sädehoidoissa.

– Nyt mua sädetetään, eli tämän jälkeen kaikki mahdolliset keinot lääketieteen puolesta on annettu mulle käyttöön taistelussa syöpää vastaan. Mä olen vain niin kiitollinen, hän toteaa.

Lukkarinen on kertonut pitävänsä kaikin voimin kiinni elämästä, vaikka hän sai vastikään synkän diagnoosin. Lukkarinen kertoi taannoin Seiska-lehden haastattelussa, ettei hänen imusolmukesyöpäänsä voida parantaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja