Mainos

Suuri huumetakavarikko Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan poliisi on tehnyt suuren amfetamiinitakavarikon. Noin puolen kilon erä löytyi elokuun alussa pidätettyjen miesten hallusta. Hämeenlinnan käräjäoikeus on vanginnut vuonna 1960 syntyneen Lahdesta kotoisin olevan miehen ja 1966 syntyneen Orimattilasta kotoisin olevan miehen epäiltyinä törkeästä huumausainerikoksesta.

Takavarikoitu huumausainemäärä vastaa noin viittätuhatta annosta riippuen siitä, kuinka paljon sitä olisi jatkettu lisäaineilla ennen katukauppaa. Rahallinen arvo on 150 000-300 000 markan vaiheilla.

Takavarikon yhteydessä pidätetyt suomalaiset miehet olivat liikkeellä Virossa rekisteröidyllä amerikkalaisvalmisteisella autolla. Lisäksi jutun yhteydessä on Lahden seudulla takavarikoitu kaksi varastettua ja paloiteltua autoa.

Tutkintaa johtava apulaispoliisimestari Martti Salmela sanoo takavarikon osoittavan, että Hämeenlinnan seudulla on kovia aineita liikkeellä. Näin siitäkin huolimatta, että poliisi on selvittänyt viime aikoina useita merkittäviä huumausainerikoksia.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.