Mainos

Sutherland Springsin asukkaat odottavat shokissa tietoja omaisistaan – "Ampujasta liikkuu kaupungilla huhuja"

Poliisi on eristänyt alueen kirkon ympäriltä, ja itkuiset sukulaiset ja lähistön asukkaat seisoivat sen ulkopuolella odottamassa tietoja läheisistään. Sutherland Springsiin on perustettu keskus, josta ihmiset voivat myös hankkia tietoja. 

CNN:n haastatteleman Nannette Kilbey-Smithin mukaan ihmiset ovat keskuksessa shokissa.

– He haluavat olla yhdessä ja surra läheisiään, naapureitaan, ystäviään. Keskuksesta saa myös tietoa siitä, mihin sairaalaan kukakin on kuljetettu, kuvaa Kilbey-Smith CNN:n haastattelussa.

Sutherland Springs on pieni yhteisö, jossa lähes kaikki ihmiset tuntevat toisensa. Sutherland Springsissä asuu noin 650 ihmistä. Kilbey-Smith on paikallisen Wilson County Newsin toimittaja.

Paikallinen asukas Carrie Matula kertoo CNN:n haastattelussa, että tunnelmaa kaupungissa on mahdoton kuvata. Hän kertoo tunteneensa ampumisessa kuolleita ihmisiä hyvin. 

Kaupungissä liikkuu huhuja tekijästä, mutta Matula ei halua puhua huhuista julkisuuteen. Hän ei ymmärrä mahdollisen tekijän motiivia, ja sitä miten ampuminen kohdistui pikkukaupungin pikkukirkkoon. 

Amerikkalaisen MSNBC -kanavan mukaan uhrien joukossa on useita lapsia. Paikallinen KENS 5 -kanava kertoo, että yksi ammuskelun uhreista olisi 2-vuotias lapsi. 

KENS 5 -kanavan ja CNN:n mukaan poliisi todennäköisesti järjestää tapahtuneesta tiedotustilaisuuden lähiaikoina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.