Suomessa 227 uutta koronatartuntaa – 90 000 tartunnan raja ylittyi: Koko maan ilmaantuvuusluku painui alle 50:n

Päijät-Hämeessä ennätysmäärä koronapotilaita sairaalassa – useat heistä saaneet ensimmäisen rokotteen, ylilääkäri kertoo taustoja 5:27
Päijät-Hämeessä ennätysmäärä koronapotilaita sairaalassa – useat heistä saaneet ensimmäisen rokotteen, ylilääkäri kertoo taustoja.

Suomessa on todettu 227 uutta koronatartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.

Eilen uusia tartuntoja todettiin 192.

Suomessa on nyt yhteensä todettu 90 105 koronatartuntaa.

Viimeisten kahden viikon aikana on todettu 2  769 tartuntaa, mikä on 375 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin todettiin 3  144 tartuntaa.

Koko maassa koronaviruksen kahden viikon ilmaantuvuus sataatuhatta asukasta kohden on painunut jaksolla juuri ja juuri alle 50:n, kun se edellisellä kahden viikon jaksolla oli lähes 57.

Taudin ilmaantuvuusluku on korkein Päijät-Hämeen (109), Varsinais-Suomen (99) ja Keski-Pohjanmaan (95) alueilla. THL:n raportoimista paikkakuntakohtaisista luvuista ilmenee, että Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa raportoitiin sunnuntaina 16 uutta tartuntaa ja Päijät-Hämeessä Lahdessa 13.

Eniten päivittäisiä tartuntoja oli edelleen Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella. Niissä raportoitiin yhteensä 90 koronatartuntaa.

Lue myös:

    Uusimmat