Suomalaispariskunnat testasivat aikuisten tuhmat joulukalenterit – näin niistä nautittiin: "Pieni pärinä haarojen välissä ei koskaan ole haitaksi"

Kolme aikuisten tuhmaa joulukalenteria: Tätä kaikkea ne sisältävät 3:22
Katso videolta, mitä kaikkea kalenterit pitivät sisällään.

Aikuisten tuhmat joulukalenterit kasvattavat suosiotaan. Kolme pariskuntaa testasi, millaista iloa luukkujen avaaminen sai aikaan. Yllä olevalta videolta näet kaikkien kalenterien sisällön kokonaisuudessaan.

Markkinoilla on nykyään monenlaisia joulukalentereita suklaakalentereista ja lasten lelukalentereista erilaisiin kosmetiikkakalentereihin. Jos joulun odotukseen haluaa panostaa yhdessä kumppanin kanssa, moni saattaa kuitenkin harkita tuhmempaakin kalenteria. 

Seksikkäitä "aikuisten kalentereita" tuleekin vuosi toisensa perään enemmän markkinoille.

– Tuhmien joulukalentereiden myynti on kasvanut noin 100 prosenttia per vuosi. Tähän tosin on suuresti vaikuttanut se että kyseisten tuotteiden valikoima on kasvanut vuosi vuodelta. Voisi kuvitella että myynti on kasvanut kaikkien tuotejoulukalentereiden osalta viime vuosina samasta syystä, toteaa seksivälinekauppa Kaalimato.comin toimitusjohtaja Mikko Rosén.

Kannattaako tuhmempaan kalenteriin sitten panostaa? Kolme pariskuntaa testasi, tuoko luukkujen avaaminen uutta kipinää makuuhuoneeseen. Katso yllä olevalta videolta, mitä kaikkea kalenterit pitivät sisällään.

Piristystä arkeen? Eroottinen adventtikalenteri testissä

Emme ole poikaystäväni kanssa juurikaan ottaneet leluja mukaan leikkeihimme, satunnaisia vibra- tai penisrengaskokeiluja lukuun ottamatta. Seksielämä toimii vilkkaasti, eikä vielä ole tullut tarvetta piristää sitä mitenkään. Tästä huolimatta kumpikaan tuskin pisti pahakseen aikuisten joulukalenterin avaamista.

Suurikokoinen kalenteri sisälsi yhteensä 24 pienempää tai isompaa rasiaa, joiden sisällä oli jokin seksilelu tai muu seksileikkeihin sopiva tarvike.

Ensimmäisenä itseäni kutkutti kokeilla delfiinin muotoisella klitoriskiihottimella varustettua, värisevää penisrengasta, josta povasin suosikkiani. Kokeilu ei kuitenkaan sujunut odotetusti. Väärään asentoon lipsahtaessaan delfiini lähinnä sattui, eikä rengas tuntunut miehestäkään mukavalta. Oikeassa asennossa rengas oli kuitenkin oikein toimiva, joten tämä kenties vaatii vielä vähän harjoittelua.

Kalenteri piti sisällään jopa neljä erilaista vibraattoria tai klitoriskiihotinta, joista suosikeiksi muodostuivat söötti pupu sekä tavallinen vibraattori. Jouluaaton yllätyksenä oli huulipuikon muotoinen Womanizer-klitoriskiihotin, joka tuntuisi perustuvan samanlaiseen imutekniikkaan kuin aiemmin testattu ja monen naisen suosikki Satisfyer Pro, eikä sekään toki huono ollut. Etäisimmäksi tuttavuudeksi jäi johdon päässä oleva vibraattori, jonka käyttötarkoitusta oli vaikea hahmottaa.

Kalenterista tulleet alusvaatteet eivät sytyttäneet. Lähinnä makkarankuorelta vaikuttava musta pitsimekko tuskin saa ketään XS-kokoa suurempaa käyttävää tuntemaan oloaan seksikkääksi, eivätkä halpisstringitkään vakuuttaneet. Nännitarrat puolestaan aiheuttivat suurta hupia, eikä mies suostunut uskomaan, että yksikään kaksilahkeinen kokisi niitä seksikkäinä.

Jouluisen punaiset kondomit olivat hauska lisä, mutta eivät istuneet meidän tarpeisiimme, eikä penishihan käyttötekniikka auennut laisinkaan – etenkään, kun se ei niin sanotusti mahtunut päälle. Ehkä vähän venyvämpi malli olisi ollut parempi tai sitten vika oli vain käyttäjissä. Eräästä luukusta paljastunut "kutittelija" ei sekään herättänyt innostusta. Piiska puolestaan oli hauska, mutta aika kesy, jos sattuu pitämään napakammista iskuista takapuolelle. Aloittelijoiden huviksi se sopiikin sitten oikein hyvin.

Aina tarpeellisia tuotteita kalenterissa olivat vibrojen lisäksi liukuvoiteet, hierontaöljy, sekä lantionpohjalihasten harjoitukseen tarkoitetut kuulat. Sidontavälineiden jatkotestaus kiinnostaa myös. Aloittelijoille helpon alun antanevat myös kalenterin peppuleikkeihin tarkoitetut välineet, mutta ne jäänevät meiltä testaamatta.

Koen, että testin parasta ja hyödyllisintä antia oli keskustella tuotteista kumppanin kanssa, sillä se valotti taas enemmän sitä, mistä toinen tykkää ja mikä on ehdoton ei. Suosittelisinkin kalenteria tästä syystä erityisesti tuoreemmille pareille, jotka voivat kalenterin availun ohessa matalalla kynnyksellä käydä keskustelua kummankin haluista ja toiveista, jos tällaista ei vielä ole ehditty käymään.

Eikä tuotetta voi luonnollisestikaan olla suosittelematta myös vähän pidempään yhdessä olleille pareille, jotka kalenteria avatessa saavat taatusti virikkeitä seksielämän piristykseksi. Käytännön tasolla 120 euron hinta ei mielestäni tästä kalenterista ole kovin paha, jos suurin osa tuotteista jää käyttöön – ja jos sen ansiosta vällyihin tulee taas kaivattua vipinää, hinta voisi periaatteen tasolla olla kovempikin. 

Kaiken kaikkiaan tuli todetuksi, että vaikka kalenterin availu oli hauskaa ja jopa opettavaista, ja tietyt tuotteet jäävät taatusti ainakin satunnaiseen käyttöön, ei se ehkä kokonaisuudessaan ollut kovin tarpeellinen juuri meille. Etenkään mies ei kokenut saavansa voimakkaasti naisten tarpeisiin suunnitellusta kalenterista mitään irti, kun ilman välineitäkin on vilskettä riittänyt.

Oli kuitenkin ihanaa ottaa tietyt kalenterin yllätykset huumorilla ja todeta yhdessä, että ainakin vielä tässä vaiheessa seksielämä toimii sellaisenaan, eikä kaipaa väkisin mitään piristystä. Siitäkin huolimatta aion kyllä vaatia kalenterista paljastuneilla "seksinopilla" höystettyä peli-iltaa.

Kalenterin hinta on noin 120 e.

Kilttiä ja tuhmaa? Naughty & Nice -adventtikalenteri testissä

Lähetyssaarnaaja-Lissu täällä hei! Yllätin ja ylitin itseni ilmoittautumalla spontaanisti mukaan aikuisten tuhmien joulukalenterien testiin. Aviomiehelle tuntui testi-ilmoittautumisen myötä tulevan joulu ajoissa, sillä hän oli jo ehtinyt silmäillä nettikaupasta vastaavaa tuotetta ja miettinyt sen tilaamista.

Naughty & Nice -adventtikalenteri lupasi tuoda jännitystä ja himoa joulukiireiden keskelle ja tarjota kiihottavia lahjoja naiselle, miehelle ja pariskunnan yhteiseen käyttöön. Lunastiko kalenteri sitten lupauksensa?

Testiä varten avasimme kalenterin luukut yhdeltä istumalta, mikä tuntui hieman oudolta pariskunnalle, jonka makuuhuoneeseen ei välineurheilu yleensä kuulu. Toisaalta tällainen kertarysäyksellä suoritettu adventtikalenterinavaamissessio tuotti myös syvällisen seksikeskustelun ennen varsinaista käytännön testiä. Välineiden kautta tuntui luontevalta puhua asioista, jotka eivät ehkä muuten tulisi parisuhteessa puheeksi. Kun kalenterin avasi kerralla, pystyi samalla myös niin sanotusti valitsemaan parhaat päältä ensimmäistä testikertaa varten.

Ensivaikutelma kalenterista oli, että se on nimensä veroinen, naughty and nice. Luukuista paljastui sekä pikkutuhmia että astetta ronskimpia välineitä – ei kuitenkaan (luojan kiitos) mitään rajua BDSM-kamaa, joka ei ole meikäläisen heiniä. Voin suoraan sanoa, että anaalitapit ja muut peräpään vetkuttimet pysyvät minusta kaukana nyt ja tulevaisuudessa. Sitomisköysi, silmämaski ja käsiraudat sen sijaan jopa hieman ajatuksen tasolla kutkuttavat. Ehkä pienimuotoinen roolileikki voisi tuoda pienen lisämausteen makkariin? Siinäpä tekemistä joulukuulle.

Kaikenlaisille surisijoille ja klitoriskiihottimille olen aina avoin, ja niin olin nytkin. Pieni pärinä haarojen välissä ei koskaan ole haitaksi ja nautimme molemmat esimerkiksi sormivibraattorista. Muutkin väreilevät välineet pääsevät varmasti vielä testiin.

Yhdestä luukusta paljastui rihkamakoru, jota pidin aluksi aivan turhakkeena. Testasin kuitenkin korua lopulta alastomalle vartalolleni ja koin valaistumisen: oloni kullitetussa ketjussa olikin yllättävän seksikäs! Tämä jää käyttöön. Myös oraali-makugeelille anna täydet pisteet. Pinkki samppanja maistuu hyvältä, mistä ikinä sitä sitten haluaakin maistella.

Kaiken kaikkiaan aikuisten tuhma joulukalenteri oli positiivinen kokemus ja sen tuomista yllätyksistä riittää iloa varmasi vielä pitkään. Kalenterin avaaminen päivä kerrallaan mahdollistaisi ehkä paremman tutustumisen tuotteisiin ja sitä suhtautuisi avoimemmin hieman vieraampiakin vempaimia kohtaan. Suosittelen kalenteria joka tapauksissa kaikille, jotka kaipaavat hieman potkua petipuuhiin ja piristystä parisuhteeseen.

Kalenterin hinta on noin 159 e.

Vähän tuhmemmille? BDSM-joulukalenteri testissä

Ensin laimea tunnustus. Olemme avopuolisoni kanssa ”vaniljaseksistä” nauttiva pariskunta. Kun heittäydymme irstaiksi, käytämme seksikaupasta ostettujen välineiden sijaan esimerkiksi vöitä, joilla toisen voi sitoa.

Kutkutus riettaampia leikkejä kohtaan on kuitenkin olemassa. Silent Night BDSM -joulukalenterin testaaminen kiinnostikin meitä molempia. Koska emme olleet ennen kinkyilleet yhdessä, oli joulukalenterin sisällön käyttöönotossa hieman hakemista. Millaisesta alistamisesta toinen tykkää?

Kalenteri oli isokokoinen ja lupasi sisältää 24 eri tuotetta roolileikkeihin, alistamiseen ja nautinnolliseen kipuun. Revimme kalenterin auki, mikä osoittautui virheeksi. Monet tuotteet olivat BDSM-aloittelijoille niin hämmentäviä, että jouduimme käyttämään luovaa ongelmanratkaisua niiden käyttötarkoituksen ymmärtämiseksi. Aikamme pähkäiltyämme huomasimme, että kalenteriluukun sisällä oli monesti ohje seksilelun käyttöön.

Lempituotteeksemme osoittautui klitoriskiihottimella varusteltu penisrengas. Mies kylläkin huomautti, että välineen asettaminen paikalleen oli haastavaa – ja väärällä tavalla kivuliasta – liian pitkien häpykarvojen vuoksi. Paikallaan ollessaan värisevä penisrengas kuitenkin tuotti meille molemmille nautintoa. Harmi, että tuote lakkasi toimimasta heti ensimmäisen käyttökerran päätteeksi. Onneksi mukana oli myös menetystä hieman paikkaava tuote, jotka voisin näin amatöörinä nimetä ”kiveskahleiksi”.

Käsi- ja nilkkaraudat sekä ne yhdistävä kappale olivat mukava yllätys. Käsiraudat olivat tukevat, mutta hyvin pehmustetut, minkä vuoksi niiden käyttö oli nautinnollista – sitomisleikeistä kun pidämme. Sitomiseen tarkoitettu musta teippi puolestaan ei tuntunut ajavan asiaansa, sillä se ei lupauksestaan huolimatta kiinnittynyt itseensä. Sen sijaan kaulapanta ajoi asiansa ja sen käyttö oli meistä molemmista seksikästä. Kaulapannan mukana tuli siihen sopivia remmejä. Pidin myös käteen sopivasta ruoskasta, jonka avulla sai niin napakkaa kuin pehmeämpääkin iskua takapuolelle.

Itse pidin naisena myös nänninipistimistä ja ”nänni-imukupeista”, jotka tuottivat juuri sopivasti nautinnollista kipua. Nänninipistimissä oli jatkeena myös klitorisnipistin, mutta ajatus tuntui sen verran pelottavalta, etten sitä ainakaan vielä rohjennut kokeilla. Klitorista kiihottivat hyvin kalenterista tupsahtaneet stringit, joiden nauhan tilalla oli kultainen ketju. Muuten muutamat kalenterista tulleet alusvaatteet lähinnä naurattivat päälle puettuina enemmän kuin kiihottivat – ne tuntuivat sopivan paremmin lapsen kokoiselle ihmiselle.

Kalenterissa oli mukana muutama anaalivibraattori, anaalihelmet sekä anaalitappi. Niitä emme – vielä – kokeilleet. Johdon päässä olevalla säätimellä ohjattava vibraattori näytti niin halvalta, että sitä tuskin edes kokeilemmekaan. Myös nänniteippi ja kondomit jäivät meiltä käyttämättä. Käyttöönottoa jäivät odottamaan myös ”suukapula” ja jonkinnäköinen kasvoille pistettävä kuolain.

Kalenterissa oli mukavia piristäviä elementtejä makuuhuoneeseen. Uskoisin sen soveltuvan parhaiten kinkyille tai kinkyilystä kiinnostuneille, kokeilunhaluisille pareille. Erityisesti anaaliseksin ja sitomisleikkien ystäville kalenterista löytyy monia miellyttäviä yllätyksiä. Yksi kerrallaan kalenterista otettuina tuotteet varmasti tuovat säpinää päiviin. Kerralla avattuna kalenterista tuli BDSM-ähky, jonka jälkeen tuttu ja turvallinen ”vaniljaseksi” tuntui hyvältä.

Kalenterin sisältö pisti kuitenkin miettimään, mitä kaikkea muutakin voisimme kokeilla. Ehkä meistä vielä tulee ”suklaapariskunta”, kun testaamme ensimmäisen kerran tuhmia anaalituotteita, jotka tällä hetkellä vielä ovat kalenterista tulleessa tarvikepussukassa.

Kalenterin hinta on noin 150 e.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Kalenterit testiin toimitti Kaalimato.com

Lue myös:

    Uusimmat