Mainos

Suomalaismies murhattu Karjalassa

22-vuotias suomalaismies on murhattu eilen illalla lähellä Impilahtea Venäjän Karjalassa. Saaliksi 250mk.

Surma paljastui Impilahdella, kun ojaan ajaneen suomalaisauton kuljettajaa auttamaan menneet miehet löysivät auton takakontista 22-vuotiaan uhrin ruumiin.

Löydön tehneet Sortavalalaiset ottivat kiinni autoa kuljettaneen, mutta ojaan suistuneen venäläisen nuorukaisen ja toimittivat auton ruumiineen ja kuljettajineen lähimmälle miliisiasemalle Pitkärantaan. Surmatun suomalaisen autoa kuljettanut 16-17 vuotias venäläinen on pidätetty. Hän oli saanut ryöstömurhassa saaliikseen 250 Suomen markkaa. Epäilty on vuonna 1981 syntynyt Partalassa asuva mies.

Matkalla riideltiin

Suomalaismies oli ylittänyt Venäjän rajan Värtsilässä maanantai-iltana kello 18 aikaan, minkä jälkeen hän otti matkustajan kyytiin Ruskealassa. Tämän jälkeen kaksikko ajeli Pitkärannan suunnassa. Karjalan miliisin tiedottaja Aleksandr Smirnovin mukaan venäläismies on tähän mennessä myöntänyt, että matkalla riideltiin, mutta muilta osin tapahtumien kulku on epäselvä eikä mies ole tunnustanut rikosta.

Suomalaismies oli hakattu ja potkittu kuoliaaksi ennen kuin hänen survottiin oman autonsa tavaratilaan. Ruumis löytyi, kun auton tieltäsuistumispaikalle osuneet sortavalalaismiehet kävivät epäluuloisiksi. Heistä toinen esiintyi miliisinä ja vaati saada tutkia auton. Ruumislöydön jälkeen kaksikko otti venäläismiehen kiinni. Tapauksen tutkimukset jatkuvat yhteistyössä Suomen poliisin kanssa. (STT-MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.