Suomalaisia putoaa jatkuvasti pelistä – odotettu MM-matka vaatii pian ihmeitä: "Huolestuttava tilanne"

MTV:n kisatiimi paketoi: Iivo Niskanen väsähti, Perttu Hyvärisen huippuveto meni kaatumiseen – Suomen viestijoukkueen yllä kysymyksiä 2:43
MTV:n kisatiimi paketoi: Iivo Niskanen väsähti, Perttu Hyvärisen huippuveto meni kaatumiseen – Suomen viestijoukkueen yllä kysymyksiä.

Suomen maastohiihtomaajoukkueen saldo Planican MM-kisoissa näyttää vapaan sprinttien sekä miesten yhdistelmäkisan jälkeen vaisulta, minkä lisäksi tulevien kilpailujen yllä on jo varjoja.

Yksi näistä on ensi viikon perjantaina kisattava miesten pitkä viesti, josta on toivottu Suomelle ensimmäistä arvokisamitalia 14 vuoteen.

Tähän mennessä hyvät uutiset viestin suhteen ovat olleet Iivo Niskasen verrattain vahva esitys yhdistelmähiihdon perinteisen osuudella sekä samassa kisassa kaatuneen Perttu Hyvärisen muuten väkevä meno.

Mutta.

Remi Lindholm hävisi yhdistelmäkisan perinteisen osuudella melkein kaksi minuuttia ja vapaan osuudella noin kaksi ja puoli minuuttia. Ei hyvä.

Jäljelle jäävät Ville Ahonen, Niko Anttola, Ristomatti Hakola ja Niilo Moilanen.

Heistä sprintissä säväyttänyt Ahonen, Anttola ja Moilanen ovat ensikertalaisia aikuisten MM-tasolla, eikä kukaan heistä ole vielä hankkinut kannuksiaan normaalimatkoilla maailmancupissa. Hakolan kausi on puolestaan ollut täysi pannukakku, mutta hänen jäämisensä ulos MM-sprintistä voi tarkoittaa sitä, että häntä säästellään viestiä varten.

– Huolestuttava tilanne, MTV Urheilun toimittaja Ossi Karvonen summasi MM-viestiin liittyen Planican hiihtostadionilta perjantaina. 

Pääkuvan videolla MTV Urheilun MM-kisatiimin Mikko Hyytiä ja Ossi Karvonen perkaavat perjantain yhdistelmäkisan tapahtumat ja suuntaavat katseita jo ensi viikkoon. Alla päävalmentaja Teemu Pasasen kommentit tapahtumarikkaan yhdistelmäkisan jälkeen. 

Päävalmentaja Teemu Pasanen kommentoi Arsi Ruuskasen kaatumista – ”On nyt tutkimuksissa” 2:12
Päävalmentaja Teemu Pasanen kommentoi: "Ollut vähän liikaakin tapahtumia."

Lue myös:

    Uusimmat