Suomalaiset NHL-tähdet valitsivat itselleen karanteeniseuraa – ääniä "Raahen pormestarille" ja Patrik Laineelle, "ettei se suutu"

Jääkiekkoliiga NHL on tällä hetkellä tauolla koronaviruspandemian takia. Tämän takia monet suomalaispelaajat ovat palanneet kotimaahansa. Mutta keitä suomalaiset NHL-tähdet valitsisivat seurakseen karanteenijaksolle, jos he saisivat päättää?

NHL:n videohaastatteluun osallistuneista neljästä suomalaispelaajasta kolme oli palannut härmään. Roope Hintz, Mikko Rantanen ja Miro Heiskanen viettävät nyt kukin aikaa kotiseuduillaan.

Aleksander Barkov sen sijaan jäi Yhdysvaltoihin, Floridaan.

Nelikon jokaiselta jäseneltä kysyttiin, että ketkä olisivat heille mieluisimmat karanteeniseuralaiset omasta seurajoukkueestaan ja muiden suomalaisten joukosta?

– Omasta joukkueesta ottaisin Raahen pormestarin eli (Joonas) Donskoin. Se on sellainen hulivili, Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Mikko Rantanen totesi hymyn kera.

– Toinen olisi (Rasmus) Ristolainen. Häneltä tulee sen verran räikeää ja väsynyttä juttua – se voisi jopa tehdä hyvää. Nyt kun on niin tylsää, Rantanen sanoi ja viittasi päällä olevaan koronataukoon.

Barkov lähestyi karanteeniseuraa huumorin kautta.

– Omasta joukkueesta ottaisin Keith Yandlen. Hän on varmaan yksi hauskimmista kavereista, joita olen koskaan tavannut tai jonka kanssa olen koskaan pelannut. Häneltä tulee koko ajan hauskoja juttuja.

– Suomalaisista… en tiedä, että kenet ottaisin. Nyt olen ollut eniten yhteydessä "Pateen" (Patrik Laine).

– Otetaan se, niin se ei suutu, Barkov murjaisi ja sai muun kolmikon nauramaan.

Laine sai myös toisen äänen Starsin suomalaishyökkääjältä Hintziltä.

– Hän asuu tuossa lähellä, niin ei olisi pitkä matka. Pelattaisiin pleikkaria ja väriteltäisiin, Hintz kaavaili.

Omasta joukkueesta Hintz ja Heiskanen valitsivat toisensa karanteeniseuralaisiksi. Muualta Heiskasen valinta kohdistuisi Rantaseen.

– Ei ainakaan tylsää tulisi, Heiskanen pohti.

Lue myös:

    Uusimmat