Mainos

Suomalaisäidin hittikeksintö viedään käsistä: "Kaikkia ihmisten tarpeita ei voi ratkaista kännykällä"

Suomalaisäidin kehittelemä vauvanpatja on valittu Euroopan suurimpien lastentarvikemessujen innovaatiokilpailun finaaliin. Patjan suuri kysyntä yllätti pienen yrityksen.

MTV Lifestyle uutisoi viime viikolla helsinkiläisäiti Hanna Sissalan kehittämästä vauvanpatjasta, joka lupaa tuudittaa itkuisen vauvan uneen minuuteissa. Patja oli esillä Habitare-messuilla. Tuolloin uutioistiin myös, että yritys joutuu muuttamaan patjan Familings-nimeä tavaramerkkikiistan vuoksi ja se pyysikin yleisöltä nimiehdotuksia.

– Olemme todella otettuja ja kiitollisia saamastamme tuesta. Saimme yli sata nimiehdotusta, tsemppausviestejä ja kyselyjä patjasta. Ihanaa, kun ihmiset välittävät, Sissala kertoo Familingsin tiedotteessa.

Runsas kysyntä yllätti pienen suomalaisyrityksen.

– Saimme tilauksia moninkertaisesti enemmän kuin mihin olimme varautuneet. Teemme nyt kaikkemme, että voisimme valmistaa enemmän patjoja. Kaikille halukkaille niitä ei valitettavasti heti riitä, mutta otamme kaikkiin tilaajiin yhteyttä ja pidämme kiinnostuneet ajan tasalla, milloin voimme toimittaa lisää, Sissala lupaa.

Patja esillä myös Saksassa

Tuudittavalla patjalle on luvassa lisää mainetta, kun se osallistuu Euroopan suurimmille lastentarvikemessuille. Kind + Jugend -messut pidetään Saksan Kölnissä ensi viikonloppuna. Tuudittava patja on valittu messujen innovaatiokilpailun finaaliin. Voittaja paljastetaan torstaina 15.9.2016.

– Saksan messut ovat alan suurimmat. Messujen innovaatiopalkinto on todella arvostettu ja mukana on monia suomalaistenkin tuntemia isoja nimiä. Tietääksemme olemme ensimmäinen ehdolla ollut suomalainen lastentarvikeyritys. Tuntuu mahtavalta, että pieni suomalainen yritys pääsee tähän joukkoon mukaan. Jännittää tietysti, että mitä jos voitammekin! Sissala nauraa.

Sissala uskoo, että tavallista elämää parantavilla keksinnöillä voi menestyä maailmalla.

– Suomalaiset startupit ovat jo menestyneet erilaisilla sovelluksilla ja peleillä. Moneen arkiseen ongelmaan sopiva ratkaisu on kuitenkin käsin kosketeltava tuote. Kaikkia ihmisten tarpeita ei voi ratkaista kännykällä. Suomalaiset voivat ihan hyvin tehdä maailman parhaita tuotteita tavallisille ihmisille.

Video: suomalaislapset kertovat, mikä ilahduttaa – ja mikä ärsyttää – äitiä.

Lähde: Familings

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.