Suomalainen suosikkirokkari avautui lehdelle päihdeongelmistaan

Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuva Samu Haber kertoo lehtihaastattelussa rankoista kokemuksistaan Espanjan huumerannoilla.

Menestyneen suomalaisyhtyeen Sunrise Avenuen solisti Samu Haber kertoo Iltalehden haastattelussa avoimesti nuoruudestaan, johon kuului erilaiset päihteet.

– Espanjan huumerannoilla omaan kaveriporukkaan eksyi monesti vääränlaisia tyyppejä. Kerran eräs tyyppi soitti vanhemmilleni ja sanoi, että jos ette maksa tämän ja tämän verran rahaa, niin ette enää näe poikaanne. Onneksi tilanne lopulta raukesi, Haber kertoo lehden haastattelussa.

Hän kertoo myös päihteissä olevan parasta se, kun niistä pääsee eroon.

Suosikkimuusikko kertoo rankoista kokemuksistaan myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton nettisivujen Nuortennetti-osiossa, jossa useat julkisuudesta tutut henkilöt muistelevat omaa nuoruuttaan.

– Samoin huumevalistus oli ainakin mun kouluaikana kovin tekopyhää. Meille kävi joku sälli kertomassa siitä kuinka kaikkiin huumeisiin jää heti koukkuun. Kun hasista poltti ensimmäisen kerran ja huomasi, ettei siihen jääkään koukkuun, meni kaikelta valistukselta pohja, Haber kertoo kokemuksistaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton sivuilla.

Haber ei suosittele huumeita kenellekään.

– Laittomat päihteet ovat pahasta ja niitä ei tulisi kenenkään harrastaa, mutta turhat tabut ja möröt asian ympäriltä kannattaa kitkeä pois, Haber valistaa Nuortennetti-sivustolla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat