Mainos

Sun Dance Music Festival tanssittaa viikonloppuna Tallinnassa

Viidettä kertaa järjestettävään tanssimusiikkifestivaaliin osallistuu kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tapahtuma on viime vuosina houkutellut yhä enemmän ulkomaista yleisöä.

Tallinnassa alkaa huomenna suuri nuorison tanssimusiikkitapahtuma Sun Dance Music Festival. Järjestäjien mukaan viidellätoista lavalla nähdään kaiken kaikkiaan 480 dj:tä sekä artisteja Virosta, Pohjoismaista, Yhdysvalloista, Britanniasta, Intiasta ja Australiasta.

Koska aiemmin keskikaupungin liepeillä järjestetty festivaali ja sen melu ärsyttivät öisin lähiseudun asukkaita, festivaalin pitopaikkana on tänä vuonna Viron laulujuhlien tapahtumapaikan lähellä sijaitseva Paeväljak-niminen alue.

Vuonna 1999 ensimmäistä kerta järjestettyyn Sun Dance Music - tanssimusiikkifestivaaliin osallistuu kymmeniä tuhansia ihmisiä, ja tapahtuma on viime vuosina houkutellut yhä enemmän yleisöä myös ulkomailta.

Festivaali loppuu sunnuntaina, mutta sen viimeinen tapahtuma järjestetään maanantaina aamuviideltä Tallinnan keskustassa Vapaudenaukion lähellä. Siellä yleisölle luvataan tarjota muun muassa pannukakkuja ja japanilainen muotinäytös.

Tanssimusiikkifestivaali on jo kolmas heinäkuun aikana Tallinnassa järjestetty suuri tapahtuma Laulujuhlien ja viime viikolla järjestetyn olutfestivaalien lisäksi. Laulujuhlia seurasi paikalla parisataa tuhatta ihmistä, olutfestivaaleilla kävi 70000 ihmistä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.