Subin hittisarja Iholla saa jatkoa

Subin kehutusta Iholla-sarjasta on tiedossa toinen tuotantokausi. Ohjelmaan haetaan jälleen mielenkiintoisia naisia, jotka ovat valmiita jakamaan elämänsä tv:n välityksellä.

Subin kevään puhutuimmassa kotimaisessa uutuussarjassa Iholla seurattiin kuuden toisilleen tuntemattoman naisen elämää heidän itse kuvaamansa materiaalin välityksellä. Iholla-sarjan naiset Sini, Esin, Maria, Heli, Saara ja Pia ovat kevään aikana näyttäneet Subin katsojille elämänsä ilot ja surut poikkeuksellisen avoimesti ja rohkeasti. Jokaisen elämässä tapahtui suuria muutoksia puolen vuoden kuvausjakson aikana.

Yksinhuoltaja ja omaa kampaamoa pyörittävä Pia sai ohjelmalta paljon.

– Iholla-kokemus ja se, kuinka menin itseeni ohjelman kautta, oli mahtava ja rankkakin matka. Ja niin totta! Olen todella kiitollinen tästä matkasta ja siitä, että sain muurini murrettua ja löysin itseni jälleen. Toivon, että mahdollisimman moni saa vielä saman mahdollisuuden.

Tuottaja Mirtta Salonen Moskitolta odottaa innolla uutta kautta.

– On kiehtovaa nähdä, millaisia naisia toiselle tuotantokaudelle löydetään. Ennakko-odotukset ovat korkealla niin katsojilla kuin tekijöilläkin. Nyt myös aikuisemmille naisille avautuu mahdollisuus hakea ohjelmaan, joten luvassa on laajempi näkökulma naisen elämään.

Myös Subin tuottaja Pete Paavolainen on hyvin tyytyväinen uraauurtavaan ohjelmaan.

– Iholla on täysin poikkeuksellinen tv-ohjelma, joka onnistui paremmin kuin uskalsimme odottaa. Naisten karismaattisuus, näkemyksellisyys ja etenkin rohkeus paljastaa oma elämänsä kameralle on uskomattoman hienoa katsottavaa, Paavolainen sanoo.

IHOLLA tiistaista perjantaihin kello 22 Subilla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat