Mainos

Stubb tutustuttaa nuoria EU:hun

Europarlamentaarikko Stubb pyytää poliitikkoja pitämään pienempää ääntä teollisuuden työpaikkojen häviämisestä Euroopasta.

Europarlamentaarikko Alexander Stubb on aina loppuviikosta Suomessa. Hän lentää tänne toteuttaakseen vaalilupaustaan, eli vieraillakseen joka perjantai jossain päin Suomea. Stubb kiertää varsinkin lukioita.

- Tulevaisuuden veronmaksajia ja äänestäjiä, se on yksi osa vierailujani. Mutta enemmän vierailut ovat sitä, että nuoret saavat ensimmäisen kosketuksen EU-asioihin, kun isohampainen meppi tulee käymään.

Presidentti Martti Ahtisaari kommentoi eilen teollisuuden työpaikkojen katoamista Euroopasta. Ahtisaaren mukaan julkisen vallan on ehdottomasti autettava vaikeuksien keskellä olevia.

- Olen ilman muuta Ahtisaaren linjalla. Mutta olen myös sitä mieltä, että tässä asiassa poliitikkojen pitäisi pitää pienempää ääntä. Luodaan kuva, että voidaan jotenkin vaikuttaa, vaikka kyse on puhtaasti markkinavoimista, Stubb sanoo.

Europarlamentaarikko Stubb käyttää nuorille puhuessaan tiettyä taktiikkaa - ensin murretaan muurit rentoudella, sitten puhutaan vaikeista EU-asioista.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja