STM uudesta maskikohusta: Keskustelimme maskiohjeistuksen viestinnästä THL:n ja Työterveyslaitoksen kanssa – "Yhteistyö on mutkatonta ja sujuvaa"

4:31
Keväisen maskiselvityksen tekijä on kohdannut häirintää ja tehnyt rikosilmoituksen – pitää häiriköintiä lapsellisena

Sosiaali- ja terveysministeriö julkaisi puoliltapäivin tiedotteen, jossa se korostaa viestintäyhteistyön olevan mutkatonta ja sujuvaa ministeriön, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Työterveyslaitoksen välillä.

– Olemme tänään käyneet viestintäyksiköiden välillä keskustelun nyt julkisuuteen nousseen maskiohjeistukseen liittyvän viestinnän toteuttamisesta ja prosessin sujuvuudesta. Totesimme, että tulemme kiinnittämään entistäkin enemmän huomiota yhteiseen tekemiseen ja erityisesti selkeisiin toimintatapoihin,. ministeriö tiedottaa.

Uusin käänne tahojen väliseen viestintäsolmuun maskiasiassa tuli esille eilen, kun THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että THL:llä oli ajatuksena jakaa kansalaisille tietoa kasvomaskien käytöstä keväällä.

THL olisi halunnut jakaa yleisölle laajemmin tietoa maskien käytön merkityksestä ja oikeaoppisesta käytöstä. IS:n mukaan sosiaali- ja terveysministeriö (STM) ei kuitenkaan pitänyt tätä tarpeellisena ja käytännössä esti tiedotuksen.

Lue lisää:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja