Mainos

Steve Jobs action-hahmo herätti Applen lakimiehet

M.I.C gadget -sivustolla on hehkutettu innokkaasti Applen pääjohtajasta Steve Jobsista tehtyä pientä nukkea, joka muistuttaa pitkälti esikuvaansa Levi´s 502-farkkujaan ja mustaa poolopaitaansa myöten.

Kuvien perusteella kyseessä onkin melko veikeän näköinen hahmo, jolla on korostetun suuri pää muuhun vartaloon nähden. Nuken mukana tulee myös puhekuplia, joihin voi kirjoittaa kommentteja Jobsin suuhun. Puhekuplan saa kiinnitettyä nukkeen kiinni.

Kädessään hahmo pitelee pientä iPhone 4 -älypuhelinta. Lisäksi nukella on irroitettavat silmälasit. M.I.C -sivuston mukaan nukke on hieman karmiva, mutta kuitenkin melko "cool".

Applen ja Steve Jobsin faneille kyseessä voisi olla mainio joululahjaidea, mutta asiaan on tullut nyt mutkia matkaan. Applen lakimiehet ovat nimittäin ilmoittaneet sivustolle, että nukke on Applen tekijänoikeuksien ja liikemerkin vastainen. Yhtiö on vaatinut sivustoa välittömästi lopettamaan hahmon markkinoinnin ja myynnin.

Lakimiehet toteavat sivustolle lähettämässään viestissä, että Kalifornian lain mukaan henkilön nimen, kuvan tai samankaltaisuuden esittäminen tuotteessa ilman kyseisen henkilön lupaa on kiellettyä.

M.I.C gadget pyytää sivuillaan anteeksi Jobsilta. Nuken jo ostaneilta tullaan pyytämään tuote takaisin. Sivusto ehdottaa, että Applen suostumuksella Jobs-nukke voitaisiin kytkeä iPhone 4:n myyntipakkauksen yhteyteen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.