Spekulaatiot Trumpin luovutusaikeista käyvät kuumina – tviitit kertovat kuitenkin jotain aivan muuta: "Voitin nämä vaalit"

Presidentti Trumpin kerrotaan harkitsevan luovuttamista – tviitit puhuvat muuta kieltä, katso! 1:50
Presidentti Trumpin kerrotaan harkitsevan luovuttamista – tviitit puhuvat muuta kieltä, katso!

Istuvan presidentin Twitter-käyttäytyminen ei anna viitteitä siitä, että Trump olisi myöntämässä vaalitappiotaan.

Fox Newsin lähteiden mukaan presidentti Donald Trump on harkinnut luovuttavansa Yhdysvaltain presidentinvaaleissa ja hyväksyvänsä tappionsa demokraattien ehdokkaalle, Joe Bidenille

Samaan aikaan, kun kaksi nimettömänä pysyttelevää lähdettä presidentin hallinnosta kertovat Trumpin rauhanomaisista vallanvaihtoon liittyvistä pohdinnoista, Trump itse jatkaa Twitter-tilillään samalla kaavalla kuin hän on tähänkin asti tehnyt. 

Katso yllä olevalta videolta, millaisia ulostuloja Trump on tehnyt menetettyään selvästi etumatkansa vastustajaansa!

Uutissivusto AP:n mukaan Trump tuskin on luovuttamassa tai myöntämässä tappiotaan. Presidentin lähipiirin mukaan hän ei tule virallisesti myöntämään tappiotaan, vaikkakin hän todennäköisesti luopuu vallastaan oman presidenttikauden lopuksi. 

Myös Axios-uutissivusto on torpannut Trumpin luovutusaikeet

Donald Trump otti fanikuvia samalla, kun Joe Biden julistettiin seuraavaksi presidentiksi – katso video suurmiehen golfreissulta 2:35
Trump otti fanikuvia samalla, kun Biden julistettiin voittajaksi – katso video suurmiehen golfreissulta

Postiäänet kaivelevat

Siinä, missä monien valtioiden päämiehet ovat onnitelleet Bidenia sekä hänen varapresidenttiään Kamala Harrisia vaalivoitosta, Trump ei ole sosiaalisessa mediassa viestinyt mitään onnitteluihin viittaavaa

Sen sijaan hän edelleen uskoo, että maan vaalijärjestelmä on korruptoitunut ja että vaalien aikana on tapahtunut virheitä, jotka voivat vaikuttaa ratkaisevasti vaalien lopputulokseen. 

Tällä presidentti viittaa postiäänilaskentaan, johon liittyen istuva presidentti on nostanut oikeusjuttuja. 

Joissakin tasaväkisissä osavaltioissa, kuten Pennsylvaniassa, Arizonassa ja Nevadassa, kymmenien tuhansien postiäänten laskenta on yhä kesken. 

Toistaiseksi todisteita vaalien vilpillisyydestä ei ole kuitenkaan tiedossa.

Lue myös:

    Uusimmat