Mainos

Sotaharjoitus näkyy Itä-Suomen teillä

Itä-Suomessa liikkuvien on huomenna syytä varautua poikkeukselliseen liikenteeseen. Puolustusvoimien joukkoja on liikkeellä koko päivän ajan.

Itäisen Maanpuolustusalueen eri aselajien yhteisharjoitus Peitsi 07 alkaa Pohjois-Karjalassa huomenna. Harjoitus sijoittuu Heinävaaran, Kiihtelysvaaran ja Tohmajärven alueille.

Moottorimarssit alueelle ovat vilkkaimmillaan huomenna. Marssijaostoja liikkuu Kiihtelysvaaran suuntaan Keuruulta, Vekaranjärveltä, Lappeenrannasta ja Nurmeksen suunnasta Sotinpurolta. Osastoissa on kymmenestä viiteenkymmeneen ajoneuvoa. Joukkoja on liikkeellä koko päivän ajan.

Karjalan lennostolla on harjoitukseen liittyviä ylilentoja maanantaina 18. kesäkuuta. Utin jääkärirykmentin helikopteri lentää harjoitusalueella lauantaista maanantaihin.

Peitsi 07 -harjoitusta johtaa Pohjois-Karjalan Prikaati. Harjoitukseen osallistuu noin 1700 henkilöä ja kolmesataa ajoneuvoa. Mukana on joukkoja Pohjois-Karjalan Prikaatista, Pioneerirykmentistä, Maasotakoulusta ja Pohjois-Karjalan rajavartiostosta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.