Mainos

Sopivassa suhteessa: Kohtuusko puoliruokaa?

Helmen uusi blogisti huoltaa avioliittoa keittotaitojensa avulla. Tällä kertaa Elli kertoi omasta tyylistään kokata "lähes koko armeijalle" – kohtuus kaikessa?

Elli Mäkilä on 31-vuotias toimittaja-käsikirjoittaja, joka Helsingissä vietettyjen nuoruusvuosiensa jälkeen päätyi rekkamiehen vaimoksi Lohjalle. Nyt Mäkilä huoltaa avioliittoaan oikein valituilla raaka-aineilla - rakkausaineilla, kuten Mäkilä itse niitä kutsuu.

Tällä kertaa Elli pohti mittoja ja päätti kokata kohtuullisia suupaloja.

"Äitini, joka oli kirjoittaja ja intohimoinen kokkaaja (yllättäen), opetti minulle, ettei mikään ole niin suuri häpeä, kuin että ruoka loppuisi pöydästä kesken. Kuuliaisena tyttönä olinkin kauhan varressa jo ennen esikouluikää, perkasin ja fileoin kalat 1. luokalla ja mittasin tarkasti jopa silmämääräisesti: hitunen, loraus, kupillinen jne. Näillä mitoilla toimin myös edelleen, ja joskus reseptien kääntäminen desi- tai grammajärjestelmään tuntuukin ylivoimaisen vaikealta. Siis miten niin, kuinka paljon on "höttönen"?! No pari hitusta, tietenkin!"

Mäkilän blogi on huumoriin naamioitu päiväkirja, jonka kokeellisessa keittiössä testataan romantiikannälkäisen eksoottiset mausteet, villit yrtit ja mielen tyynnyttävät muhennokset.

MTV3/Helmi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.