Somevaikuttaja keikisteli hiekalla rantakuvissa – joutui maksamaan kuvaushetkestä ikävällä tavalla: "Kutinaa, jota ei voi olla raapimatta"

Somevaikuttaja poseerasi kauniissa rantakuvissa, mutta joutui purevien ötököiden uhriksi.

Chelsie Gold halusi ottaa kauniit kuvat itsestään, mutta joutui maksamaan niistä kovan hinnan. Somevaikuttaja poseerasi kuvia varten rannalla, mutta joutui hiekkakärpästen puremaksi. Katso yllä olevalta videolta, millaiset jäljet tapaus jätti!

New York Postin mukaan kanadalaisnainen oli lentänyt Floridaan helmikuussa 2022 syntymäpäivänsä tienoilla. Hän ei osannut rannalla odottaa kärpästen hyökkäystä.

– Kuvasin sisältöjä auringonlaskun aikaan ja vaihdoin uima-asuja, Gold kuvaili TikTokissa.

– Huomasin vaatteita vaihtaessani pieniä, mustia pisteitä päälläni, mutta oletin sen vain olevan hiekkaa. 

Kärsi kamalasta kutinasta

Pian Goldin iho kuitenkin alkoi kutista sietämättömästi. Hän lensi kotiin ja hakeutui pikaisesti lääkäriin. Kotiin palattuaan Gold huomasi punaisten puremien ilmestyneen iholleen.

– Menin lääkäriin Kanadassa ja siellä vahvistettiin, että nämä ovat hiekkakärpäsen puremia, nainen sanoo..

Floridassa elää useita hiekkakärpäslajeja, mutta vain osa puree ihmistä. Harmaat ja hyvin pienet kärpäset purevat hyttysten tavoin saadakseen veriaterian. Ne ovat aktiivisimmillaan auringonnousun ja -laskun aikaan.

"En toivoisi tätä kokemusta kellekään"

Kärpäset aiheuttivat Goldille lukemattomia kutisevia puremia, joiden jäljet näkyivät vielä kuukausienkin kuluttua. TikTokissa hän kehotti kehottaakin kaikkia nauttimaan rantalomailusta, mutta samalla ottamaan huomioon ötököiden mahdollisuuden. 

– En toivoisi tätä kokemusta kellekään, hän korostaa.

– Tämä ei ole normaalia hyttysen tai ötökän pureman kutinaa. Tämä on kutinaa, jota ei voi olla raapimatta, iho menee rikki. Vaikka niin käy, mitään kipua ei tunne, koska iho vain kutiaa.

Lähteet: KameraOne, Nypost.com, Eu.tcpalm.com

Lue myös:

    Uusimmat