Somejulkkiksen häikäilemätön toiminta MM-finaalissa aiheutti raivoa – Lionel Messiltä paljonpuhuva reaktio

Brittimediat kertovat, että kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on aloittanut tutkinnan somejulkkis Nusret Gökçen toiminnasta MM-finaalissa. Salt Bae -lempinimellä tunnettu kokki oli mukana Argentiinan juhlinnassa ja poseerasi useaan otteeseen MM-pokaalin kanssa. Gökçen toiminta ei ollut supertähti Lionel Messin mieleen.

Julkkiskokin toiminta aiheutti suuttumusta sosiaalisessa mediassa ja monet ihmettelivät, mitä Gökçe teki ylipäätään kentällä Argentiinan voitonjuhlissa. Juhlintavideolle taltioitui myös ärsyyntyneen Messin reaktio, kun Gökçe tuli repimään tätä olkapäästä ja pyytämään supertähteä yhteiskuvaan. Gökçe yritti useissa tilanteissa omia MM-pokaalia pelaajilta itselleen. 

Gökçe jakoi Instagramissa yhteiskuvia pelaajien sekä MM-pokaalin kanssa. Fifa aikoo tutkia kenttähenkilökunnan toimintaa, jotka päästivät Gökçen kentälle. New York Timesin toimittajan Tariq Panjan mukaan Fifa-pomo Infantino olisi päästänyt Gökçen kentälle. Panja totesi, että alemman tason työntekijä joutuu todennäköisesti syntipukiksi.

Turkkilaisen toiminnasta voi Sky Sportsin mukaan tulla seurauksia. Sen lisäksi säännöissä todetaan, että ainoastaan maailmanmestarit ja valtioiden johtajat saavat koskea pokaaliin. 

Gökçe on tunnettu sosiaalisen median kautta ja hänellä on Instagramissa lähes 50 miljoonaa seuraaja. Monet jalkapallotähdet ovat vierailleet turkkilaisen ravintolassa. Myös Fifan puheenjohtaja Gianni Infantino teki vierailun viime vuoden tammikuussa.

Katso alta Salt Baen toimintaa MM-finaalissa sekä Lionel Messin reaktio. Pääkuvan videolla Argentiinan kultajuhlien pelottava tilanne. 

Lue myös:

    Uusimmat