Sofia Vergara: Oloni on alaston ilman meikkiä!

Kurvikkaan latinokaunottaren, Sofia Vergaran, vartalo saattaa kiinnittää muiden huomion, mutta tähti on itse enemmän huolissaan kasvoistaan.

Moderni perhe -sarjan näyttelijä Sofia Vergara, 38, ei tunne oloaan kotoisaksi ilman meikkiä.

– Jos kävelen ulkona ilman huulipunaa, oloni on alaston, tähti kertoo Shape-lehden maaliskuun numerossa, jossa hänet on nimetty Hollywoodin seksikkäimmäksi naiseksi.

Tähti kertoo, ettei hänen lempiosansa vartaloa suinkaan ole se, mihin miehet ensin kiinnittävät huomionsa.

– Varmasti miehet sanoisivat, että rintani, mutta itse pidän silmistäni. Ne ovat luonnostaan kissan silmien muotoiset, joten yritän korostaa sitä.

Treenaaminen ei kiinnosta

Tähti kertoo, ettei nauti tiimalasivartalonsa treenaamisesta.

– Vihaan sitä! Mutta tiedän myös, että minun iässäni – olen kohta 40! – minun täytyy tehdä sitä säilyttääkseni muotoni. Kun vain voin, yritän tanssia latinotansseja treenin vuoksi, koska se on niin hauskaa ja rakastan musiikkia. Kaksi tuntia ennen (kuin menen salille), toivon jo, että se olisi ohi. Huijaan itseni psykologisesti uskomaan, että se on osa työtäni, Vergara kertoo.

Vergara ei myöskään tähtää superlaihaan olemukseen.

– Luulen, että kun naiset saavauttavat tietyn iän, he näyttävät paremmila, jos kasvoissa on vähän rasvaa. Olen onnekas, koska olen latino, sillä ihmiset odottavatkin minun olevan vähän pyöreämpi.

MTV3/Helmi

Lähde: usmagazine.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja