Snoop Dogg ja Kelly Clarkson juontavat Amerikan omat viisut

Laulaja Kelly Clarkson ja räppäri Snoop Dogg juontavat American Song Contest -laulukilpailun.

Maaliskuussa Yhdysvallat saa omat Euroviisunsa, kun 50 osavaltiota, viisi territoriota, sekä Washington D.C. kilpailevat parhaan amerikkalaisen musiikkikappaleen tittelistä American Song Contest -laulukilpailussa.

Kisassa valitaan yleisöäänestyksellä Amerikan paras kappale ja kilpailu noudattaa hyvin pitkälti samaa kaavaa kuin Euroviisut. Juontajina nähdään räppäri Snoop Dogg, sekä Idols-tähti Kelly Clarkson, kertoo Deadline-sivusto.


Snoop Dogg ilmoitti juontopestistään taannoisessa amerikkalaisen jalkapallon suurtapahtumassa Superbowlissa, jossa hän esiintyi väliaikanumerossa.

–Minulla on kunnia isännöidä American Song Contest -laulukilpailu yhdessä pikkusiskoni Kelly Clarksonin kanssa, räppäri vitsaili.

– Olen ollut Euroviisujen fani enkä malta odottaa, että viisuilmiö saadaan Amerikkaan. Olen innoissani, että saan työskennellä Snoop Doggyn kanssa ja saan kuulla kilpailukappaleet, Idols-tähti Kelly Clarkson on kommentoinut tulevaa koitostaan.

American Song Contest -kilpailussa artistit osallistuvat ensin alkukarsintoihin, sitten semifinaaleihin ja lopuksi suureen finaaliin, joka järjestetään 9. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat