Smashin 9. jakso: Helvetti maan päällä

Derek on suutuksissa yritettyään viedä musikaalia eri suuntaan ja jouduttuaan torjutuksi. Eileen yrittää löytää uutta tähteä pääosaan, mutta tarjonta ei ole sopivaa.

Karen ja Ivy etsivät uusia töitä ja törmäävät toisiinsa erään mainoksen koe-esiintymisessä. Karen nappaa roolin, mikä saa Ivyn romahtamaan. Palattuaan Heaven on Earth -musikaalin kuoroon Ivy on niin tylsistynyt, ettei jaksa esiintyä täysillä.

Julia kokee kauhunhetkiä, kun Frank löytää hänen Michaelille kirjoittamansa laulun. Miehensä ristikuulustelussa Julia myöntää petturuutensa ja yrittää pyytää anteeksi. Frank ei ota sitä kuuleviin korviinsa.

Ellis yrittää etsiä sopivaa laulajatarta Marilynin rooliin ja pääsee tapaamaan kuuluisan näyttelijän, Rebecca Duvallin, assistenttia.

Karen menee Heaven on Earth -teatteriin palauttamaan Ivyn aurinkolasit, jotka on löytänyt. Samaan aikaan Ivy pohtii uraansa takahuoneessa ja päättää napata muutaman pillerin. Ikävä kyllä lääkkeet vaikuttavat hänen astellessa lavalle ja sekava Ivy kaatuilee kesken esityksen. Hän pakenee kauhuissaan lavalta. Karen seuraa häntä.

Juostuaan Ivyn kiinni Karen yrittää ensin lohduttaa naista ja sen jälkeen piristää häntä. Naiset laulavat yhdessä Rihannan kappaleen I'll Drink to That ja hetken tuntuu, että heidän välilleen on syntymässä ystävyys.

Tom on erittäin huolissaan nähtyään myös Ivyn lavasekoilun. Hän ryntää naisen asunnolle ja löytää Samin sieltä. Miehet jäävät odottamaan Ivya ja tajuavat samalla, että olisivat täydellinen pari eroavaisuuksistaan huolimatta.

Ellis ilmoittaa Eileenille ylpeänä, että tämän kannattaa odotella Rebecca Duvallin agentilta soittoa. Poika yltyy kuitenkin uhoilemaan ja sanoo, että mikäli Duvall valitaan rooliin, hänen tulisi itse saada ylennys tuottajaksi. Suuttunut Eileen ilmoittaa, ettei tuottajan työ jää vain näyttelijöiden valitsemiseen. Tuottajan tulee myös pitää show pyörimässä ja näyttelijät tyytyväisenä. Olisiko Ellis muka valmis siihen?

Julia tapaa Michaelin ja kertoo, että Frank on jättänyt hänet. Mies pahoittelee tapahtunutta, mutta Julia tietää, että he ovat molemmat syyllisiä.

Surustaan huolimatta Julia ja Tom keksivät lopultakin musikaalille nimen: Bombshell!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja