Smash: Pukuharjoitukset

Smashin uudessa jaksossa ohjaaja Tom hermoilee lähestyvästä ensi-illasta ja Ivy on vaikean päätöksen edessä.

Ivyn ja Derekin yhteinen ilta päättyy siihen, että kollegat heräävät yhteisessä sängyssä. Seuraavana aamuna kummatkin lähtevät omille teilleen, niin kuin vain itsenäiseen elämään tottuneet ihmiset voivat.

Tom näkee lähestyvästä ensi-illasta painajaisia ja on hereilläkin hyvin hermostunut. Ennakkonäytöksessä sattuukin monia pieniä kömmähdyksiä, mutta pahinta on, että loppukohtauksessa Ivy paljastaa yleisölle alastoman vartalonsa, vaikka ei ole tarkoitus. Tuotantoväki haluaisi alastonkohtauksen myös oikeaan esitykseen, mutta ehdotus mietityttää päätähteä. Hän on toki esiintynyt alasti aikaisemminkin, mutta pelkää, että alastomuus olisi liikaa.

Julia jatkaa työskentelyään Hit List-musikaalin dramaturgina. Hänen ehdotuksensa pohjalta Derek tekee tärkeän muutoksen musikaalin rakenteeseen. Karen joutuu muun muassa luopumaan suosikkikappaleestaan. Karen ja Jimmyuskovat, että Derek yrittää kostaa parille sen, että nämä ovat yhdessä. Vaihdokset vaikuttavat myös Karenin ja hänen ystävänsä Anan väleihin. Ana kokee, että Karen ei usko häneen, kun taas Karen pitää roolivaihdoksia Derekin juonitteluna.

Myös Karenin ja Jimmyn välit tulehtuvat, koska Jimmy ei pysty kertomaan avoimesti menneisyydestään. Salaisuudet häiritsevät Karenia, sillä hän ei enää tiedä mihin voi uskoa. Ivyn ja Derekin suhde sen sijaan jatkuu, kun mies ilmestyy kaunottaren ovelle. Seikkailija on löytänyt prinsessansa.

Sekä Hit List että Bombshell päätyvät lehden sivuille ennakkonäytöksen jälkeen. Kriitikko teilaa Bombshellin ja Tom on musertunut tuomiosta. Hit List saa sen sijaan suitsutusta. Riitaisan näytelmän tähdet ovat hetken ajan yhtä suurta perhettä.

Jaksossa kuultuja kappaleita:

Let Me Be Your Star

Our Little Secret

Broadway, Here I Come!

Dig Deep

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja