SM-liigassa ikävä törmäys: pimeästä kulmasta osuman saaneen Ilves-pelaajan jalat eivät kantaneet

Lähes kaksi kuukautta Ilveksen kokoonpanosta sivussa ollut keskushyökkääjä Panu Mieho joutui jättämään SM-liigan puolivälieräottelun Lukkoa vastaan kesken jo avauserässä.

Miehon peliajaksi maanantaina Raumalla jäi vain vajaat neljä minuuttia. Häntä ei nähty kaukalossa enää avauserässä sattuneen taklaustilanteen jälkeen.

Mieho pakitteli Lukon aloittaessa hyökkäystä omalle siniviivalle, kun isäntien Pavol Skalicky ajoi häntä päin täysin pimeästä kulmasta.

Osuma ei näyttänyt vaaralliselta, eikä siitä vihelletty Skalickylle rangaistusta, mutta Miehoon se kolahti kuitenkin ilkeästi. 26-vuotias Ilves-hyökkääjä nousi ylös ja lähti horjuvin jaloin luistelemaan. Hän kuitenkin kaatui heti perään uudelleen.

Mieho ei tämän jälkeen käynyt enää kaukalossa. Ilveksen sentteritilanne on ollut kevätpuolella kautta huolestuttava, joten vasta hiljattain ensimmäistä kertaa helmikuun lopun jälkeen kokoonpanoon palannut Mieho on ollut kaivattu lisä tamperelaisten riveihin.

Ilves ei ole toistaiseksi kommentoinut pelaajansa tilannetta. Lukko voitti ottelun 5-3. Joukkueet kohtaavat uudelleen tänään Raumalla.

Lue myös:

    Uusimmat