Skandaalin käryä – nämä maailmantähtien rakkaustarinat saivat alkunsa pettämisestä

Kirsten Stewartin ja Robert Pattinsonin pettämiseen kulminoitunut parisuhde puhuttaa maailmalla. Vuosien saatossa useat näyttelijät ovat rakastuneet elokuvien kuvauksissa.

Twilight-tähdet Kristen Stewart ja Robert Pattinson ovat keskellä hurjia erospekulaatioita, sillä Stewart on myöntänyt pettäneensä poikaystäväänsä elokuvaohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Stewartin ja Pattinsonin rakkaustarinan surkea käänne ei kuitenkaan ole suinkaan ainoa laatuaan. Useat Hollywood-pariskunnat ovat löytäneet kumppanin töidensä parista – välittämättä parisuhteistaan.

Angelina Jolie ja Brad Pitt

Vuonna 2004 Angelina Jolien ja Brad Pittin huhuttiin ihastuneen Mr. ja Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa. Tuolloin Pitt oli naimisissa Jennifer Anistonin kanssa ja mies kiistikin pitkään kaikki huhut suhteestaan Jolieen. Maaliskuussa 2005 Aniston haki kuitenkin avioeroa silloisesta miehestään.

Jo vuosia yhdessä viihtyneen pariskunnan rakkaustarinan alkamiseen liittynyt petollinen salaisuus on sittemmin tullut ilmi. Jolie on puhunut avoimesti siitä, että heidän kuudella lapsellaan on ainutkertainen mahdollisuus nähdä elokuva, jossa heidän vanhempansa rakastuvat. Pariskunta on yhä onnellisesti yhdessä.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck


Jennifer Lopez ja Ben Affleck rakastuivat Gigli-elokuvan kuvauksissa vuonna 2002. Lopez oli tuolloin vielä naimisissa toisen aviomiehensä, Cris Juddin kanssa. Kolme päivää ennen kuin Lopez haki avioeroa Juddista People-lehti uutisoi Lopezin kertoneen jo ystävilleen uudesta poikaystävänsään Affleckista.

Sittemmin Lopez ja Affleck kihlautuivat. Vuonna 2004 pikaisesti alkanut parisuhde kuitenkin päättyi.

Meg Ryan ja Russell Crowe


Heinäkuussa 2000 Meg Ryan erosi silloisesta miehestään Dennis Quaidista sen jälkeen kun julkisuudessa oltiin riepoteltu tietoa Ryanin suhteesta näyttelijäkollegaansa Russell Croween. Tätä ennen Ryan oli bongattu suutelemasta ja halailemasta Crowen kanssa.

Ryanin vuonna 2001 sinetöidystä avioerosta huolimatta hänen suhteensa Croween lopahti muutamassa kuukaudessa.

Elizabeth Taylor ja Richard Burton


Elizabeth Taylorin ja Richard Burtonin lempi leiskahti vuonna 1963 Cleopatra-elokuvan kuvauksissa. Kumpikin oli tuolloin tahoillaan naimisissa – Taylor neljättä kertaa ja Burton peräti neljättätoista vuotta.

Maaliskuussa 1964 – vain yhdeksän päivää edellisen liittonsa kariuduttua virallisesti – Taylor meni naimisiin Burtonin kanssa. Pariskunta erosi vuonna 1974, meni uudelleen naimisiin vuonna 1975 ja erosi lopullisesti seuraavana vuonna.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja