Sivuraiteille Real Madridissa joutuneen Gareth Balen agentilta suoraa puhetta tähtensä tulevaisuudesta – "Ei hän ole lähdössä mihinkään"

Real Madridissa statistin rooliin joutunut Gareth Bale ei aio lähteä espanjalaisseuran riveistä, vaikka hänen peliaikansa onkin ollut kortilla.

Seitsemännen kautensa Real Madridin valkoisessa paidassa pelannut Bale on ajautunut Espanjassa sivuraiteille. Real Madridin vaihtopenkille ajautunut Bale pelasi tällä kaudella vain 16 La Ligan ottelua, joissa hän teki ainoastaan kaksi täysosumaa.

Alkukaudella Bale sai vielä kiitettävästi vastuuta, mutta kauden edetessä peliaika vähentyi huomattavasti. Loppujen lopuksi Bale löysi itsensä vaihtopenkiltä. Balen pelaaja-agentti Jonathan Barnettin mukaan valmentaja Zinedine Zidanen ja Balen välit ovat kunnossa, vaikka peliaikaa ei olekaan herunut.

– Hän on yhä yhtä hyvä kuin kaikki joukkueen muutkin pelaajat. Se on kiinni Zinedine Zidanesta. Heidän välillään ei ole vihaa. Herra Zidane ei vain halua peluuttaa häntä, Barnett kommentoi BBC:lle.

Kauden viimeisten otteluiden aikana Bale bongattiin pelleilevän joukkueen vaihtopenkillä. Esimerkiksi hän käytti pelaajille annettuja kasvomaskeja unimaskeina.

Mediassa on riittänyt spekulaatiota siitä, kuinka tosissaan Bale on Real Madridissa. Sosiaalisessa mediassa levisi viime viikolla video, jossa Bale juhlii liigamestaruutta laimeasti seisten muiden juhliessa huomattavasti iloisimmissa merkeissä.

Kaikesta huolimatta Bale haluaa jäädä Madridiin.

– Gareth voi hyvin. Hänellä on vielä kaksi vuotta sopimustaan jäljellä. Hän tykkää asua Madridissa, eikä hän ole lähdössä mihinkään, Barnett julistaa.

Bale on pyörinyt jo useamman siirtoikkunan ajan huhujen kohteena, mutta mitään konkreettista ei ole toistaiseksi tapahtunut. Barnett myöntää, että kiinnostusta on ilmassa, mutta tarpeeksi rahakasta tarjousta on miltei mahdoton saada.

– Totta kai on ollut kiinnostusta, mutta tuskin millään joukkueella on varaa häneen. Se on suuri menetys Real Madridille, että hän ei ole kokoonpanossa, mutta hän ei aio lähteä, Barnett sanoo.

Kun tie Real Madridin kokoonpanoon näyttäisi olevan tukossa, mediassa on pohdittu myös Balen lainasiirron mahdollisuutta. Tämän Barnett ampuu alas nopeasti.

– Gareth on yksi maailman parhaista pelaajista. Parhaat pelaajat eivät lähde lainalle.

Lue myös:

    Uusimmat