Gareth Balen tilanne Real Madridissa puhuttaa – "Hän ei näytä välittävän"

Tähtipelaaja Gareth Balen tilanne Real Madridissa on aiheuttanut aaltoja mediassa jo pidemmän aikaa. Entinen Real Madridin pelaaja ja valmentaja Jorge Valdano uskoo Balen ajautuneen seurassa umpikujaan.

Vuosia Real Madridin riveissä pelannut Bale on ajautunut viime aikoina sivuraiteille. Walesilaistähden suoritukset kentällä ja sen ulkopuolella eivät ole vakuuttaneet seuran kannattajia lainkaan.

Nyt haastava tilanne näkyy jo peliajassakin. Bale on pelannut koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen vain 30 peliminuutin edestä. Kahdessa edellisessä ottelussa Bale jäi kokonaan ilman peliaikaa.

Real Madridin entinen valmentaja ja pelaaja Jorge Valdano korostaa jokaisen pelaajan merkitystä tiiviin otteluohjelman takia, mutta Balen rooli näyttäisi pysyvän pienenä.

– (ZinedineZidanen täytyy huomioida kaikki pelaajat tulevissa otteluissa, mutta se näyttää tapahtuvan ilman Balea, joka on jo sysätty syrjään, Valdano pohtii Onda Ceron mukaan.

Omien kannattajiensa hampaisiin joutuneen Balen sitoutumista joukkueeseen on tämän kauden aikana kyseenalaistettu jo useampaan otteeseen. Golfkentällä tiuhasti viihtyvä Bale ei ole Valdanon mukaan edes harmissaan tilanteestaan.

– Bale ei näytä välittävän siitä. Valmentajat tietävät, kun pelaaja haluaa pelata, Valdano sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat