Real Madrid -luotsilta sensaatiomainen väite: jättipalkkaa nauttiva Gareth Bale kieltäytyy pelaamasta huippuottelussa – "Hän ei ole loukkaantunut"

7:18
Videolla C Moren asiantuntija Petri Pasanen ennakoi edessä olevia Mestarien liigan ratkaisuvaiheita.

Real Madridin päävalmentajan Zinedine Zidanen kanssa törmäyskurssille ajautunut walesilaislaituri Gareth Bale ei ole lainkaan kokoonpanossa perjantai-illan huippuottelussa Manchester Cityä vastaan.

Asia nousi tietenkin puheeksi Real Madridin lehdistötilaisuudessa torstai-iltana. Madrid kohtaa Cityn toisessa osaottelussa takaa-ajoasemassa, sillä ensimmäinen kohtaaminen päättyi Los Blancosin 1–2-kotitappioon.

Vaikka Madrid pelaa illan ottelussa veitsi kurkulla, päävalmentaja Zinedine Zidanella ei ole käytössään joukkueensa korkeinta palkkaa nauttivaa pelaajaa Gareth Balea.

– Ainoa, mitä sanon asiasta – ja tämä on meidän välisestämme henkilökohtaisesta keskustelusta – on se, että hän on mieluummin pelaamatta, Zidane kertoi brittilehti The Timesin mukaan.

– Loppu pysyy minun ja hänen välisenä asiana. En halua lisätä mitään muuta. Hän ei ole loukkaantunut.

Zidanen ja Balen välirikko on Espanjassa täysin julkista tietoa, mutta walesilaispelaajan ei ole aiemmin kerrottu koskaan kieltäytyneen pelaamasta ennen tätä.

Selvää on, ettei Bale ole nauttinut Zidanen alaisuudessa enää suurta vastuuta kuluneella kaudella. Ranskalaislegenda totesi jo vuosi sitten, että pelaajan ja seuran kannalta olisi parempi, jos tämä lähtisi Madridista.

The Timesin saamien tietojen mukaan Bale halusi jäädä sivuun perjantai-illan ottelun kokoonpanosta, koska hän ennakoi, ettei Zidanella ole aikomustakaan peluuttaa häntä kentällä Manchester Cityä vastaan.

Sopimuksesta jäljellä 70 miljoonaa euroa

Tulehtuneesta tilanteesta huolimatta supertähden agentin Jonathan Barnettin mukaan Bale viihtyy Madridissa mainiosti. Tätä edesauttanee Balen tähtitieteellinen palkka – 35 miljoonaa euroa kaudessa.

– Gareth voi hyvin. Hänellä on vielä kaksi vuotta sopimustaan jäljellä. Hän pitää Madridissa asumisesta, eikä ole lähdössä mihinkään, Barnett totesi aiemmin tänä kesänä BBC:lle.

Zidane antoi torstaina geneerisen vastauksen, kun häneltä kysyttiin Balen tulevaisuudesta.

– En tiedä. Hän on tällä hetkellä Real Madridin pelaaja. Se ei muutu miksikään. Hän on meidän pelaajamme. Minä kunnioitan sitä ja häntä. Hän on mieluummin pelaamatta. Se on kaikki, mitä voin kertoa.

Neljä Mestarien liigan pokaalia Madridissa voittanut Bale oli lähellä siirtoa Kiinaan viime kesänä, mutta kauppa kaatui seurojen välisten erimielisyyksien vuoksi. Lehtitietojen mukaan talouttaan kiristäneet kiinalaisseurat eivät ole Balen kannalta enää todennäköisiä määränpäitä.

Jos Bale pysyy Madridissa sopimuksensa loppuun asti eli kesään 2022, Real maksaa hänelle palkkaa vielä 70 miljoonaa euroa.

Mestarien liigan neljännesvälierien aikataulut ja TV-ohjelmatiedot:

Manchester City - Real Madrid

perjantai 7.8.
Jalkapallostudio kello 21.00
Ottelu kello 21.55

C More Sport 1

Juventus - Lyon

perjantai 7.8.
kello 21.55

C More Sport 2

Barcelona - Napoli

lauantai 8.8.
Jalkapallostudio kello 21.00
Ottelu kello 21.55

C More Sport 1

Bayern München - Chelsea

lauantai 8.8.
kello 21.55

C More Sport 2

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja